Morning Batman

20140729-083609-30969943.jpg

Godmorgon!

Här har vi vaknat, jag vid halv 7 och resten väckte jag vid halv 9. Saker ska göras…. 🙂

Milo kör ”Batman-tycker-det-är-högljutt-så-jag-slänger-på-mig-ett-par-hörselkåpor” här. Den här ungen kan få mig att skratta mig grön och blå…. Var får dom allt ifrån?

Idag ska köket målas så jag äntligen får upp alla hyllor och sånt. Ska åka till jobbet och jobba lite och samtidigt tillverka hyllorna vi ska ha i köket. Sånt är ju skitlätt att göra själv ju, jag köpte konsoler igår också. Så spänd på hur det blir när det blir klart. Du får se sen såklart!

Såg att mitt Daftöinlägg inte kommit in. Slänger in det på rot…. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Små förändringar här hemma….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x