ANNONS

Slut som artist!

/

Go’kväll!

Jag sitter och kollar Grillmästarna på TV. Tonys absoluta favvoprogram, han sitter och dregglar över grillarna. 😉

Åh herreminjeeeeeeeee vad trött jag är i kropp och knopp. Mest i kroppen. Jag har hållit igång hela dagen med städningen och det tog 7 timmar med en kort fikapaus på en kvart. Stort hus, mycket att städa. Men nu är det klart, nycklar är överlämnade och vi har sagt tack och hej till huset som tagit hand om oss så fint.

20140730-203904-74344681.jpg

20140730-203905-74345768.jpg

Det ööööööste ner regn och åskan var helt galen ovanför våra huvuden. Men VAD SKÖNT det var!!! Jag susade ut på trädäcket i ösregnet och tog piasavakvasten och skrubbade. Det var bara härligt att känna de stora bauta regndropparna piska mot t-shirten. Luften känns faktiskt fräschare här hos oss nu.

Skulle ju berätta om den där grejen men jag är helt slut och orkar inte skriva mer nu. Vill skriva ordentligt om det så det får vänta till imorn. Imorgon ska vi på min väns begravning. Det känns ångestfyllt men viktigt. Jag har en jobbig känsla i bröstet som tynger mig hårt, känns som jag behöver förbereda mig för att gå dit. Att ta farväl av en vän som fått lämna jordelivet alldeles för tidigt borde ingen behöva göra…….:(

Hoppas att ni alla mår bra och att ni också fått lite härligt regn på er idag. Var rädd om dig! ❤️

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00