Slut som artist!

Go’kväll!

Jag sitter och kollar Grillmästarna på TV. Tonys absoluta favvoprogram, han sitter och dregglar över grillarna. 😉

Åh herreminjeeeeeeeee vad trött jag är i kropp och knopp. Mest i kroppen. Jag har hållit igång hela dagen med städningen och det tog 7 timmar med en kort fikapaus på en kvart. Stort hus, mycket att städa. Men nu är det klart, nycklar är överlämnade och vi har sagt tack och hej till huset som tagit hand om oss så fint.

20140730-203904-74344681.jpg

20140730-203905-74345768.jpg

Det ööööööste ner regn och åskan var helt galen ovanför våra huvuden. Men VAD SKÖNT det var!!! Jag susade ut på trädäcket i ösregnet och tog piasavakvasten och skrubbade. Det var bara härligt att känna de stora bauta regndropparna piska mot t-shirten. Luften känns faktiskt fräschare här hos oss nu.

Skulle ju berätta om den där grejen men jag är helt slut och orkar inte skriva mer nu. Vill skriva ordentligt om det så det får vänta till imorn. Imorgon ska vi på min väns begravning. Det känns ångestfyllt men viktigt. Jag har en jobbig känsla i bröstet som tynger mig hårt, känns som jag behöver förbereda mig för att gå dit. Att ta farväl av en vän som fått lämna jordelivet alldeles för tidigt borde ingen behöva göra…….:(

Hoppas att ni alla mår bra och att ni också fått lite härligt regn på er idag. Var rädd om dig! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

Fy förstår att du har ont i bröstet..
Styrkekramar till dig!!!!!

Mia
Mia
9 years ago

Hej!! Vilken skön känsla att ha städat klart och man stänger dörren och går vidare i livet.
Ett sommarhus 🙂
Så tungt att gå på begravning, nära människors död är det absolut värsta som händer oss människor, det finns inget så sorgset och jobbigt. Man blir rädd, för sitt eget liv och ens barns liv, allt känns otryggt och orättvist.
Hoppas begravningen blir fin som man säger, allas kärlek för den personen samlad i en kyrka.
Min storebror gick bort (42år) på påskdagen, det är som ett hål i hjärtat. Väldigt tungt för hans fru och små barn, hemskt för oss alla. Det är som en mardröm tycker jag, när någon dör.
Ofta får man styrka att gå igenom allt livet kastar på en dock…, det är bara att tacka för att man lever varje dag, vara tacksam över allt, för vissa dras allt bort för dem på några minuter.
Kram kram till dig genom etern, förstår hur du känner dig, önskar dig en god natts sömn så du har all kraft till morgondagen. /// Jag ska tända ett ljus för alla själar som gått över till den andra sidan(för så tänker jag, det måste jag göra..)

Annika K
Annika K
9 years ago

Massor med kramar inför morgondagen.
Usch så jobbigt 🙁

Skönt iallafall att ni har fått huset städat.
Sånt där som hänger över en liksom.

Tänker på dig imorgon <3

Mallansvardag
9 years ago

Ville bara skicka några kramar till dig inför morgondagen. ❤️❤️

Adnil73
Adnil73
9 years ago

Begravning…..jag var på min pappas begravning idag. Det var alldeles för tidigt. Han gick bort 6 dagar före sin 67:e födelsedag. Jag försöker trösta mig med att han förhoppningsvis inte har ont längre. Igår firade jag min första födelsedag själv utan honom. Tungt!!!! Tung dag igår och tung dag idag. De säger att det kommer bli lättare, svårt att tro nu, men jag hoppas de har rätt. Skickar en styrke kram till er inför morgondagen!

Adnil73
Adnil73
Reply to  Adnil73
9 years ago

Alltså…..firade inte min födelsedag själv, hade familj och vänner nära. Men menade min första utan pappa med. Är lite trött och lite rörig och såg sen att man kunde tolka det fel 🙂

jeanette
jeanette
9 years ago

Kul att följa din inredning och möblering i den nya lägenheten 🙂
Du är jätteduktig!

Kramar

Nästa inlägg

Köket so far!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x