Inredningstips – Så gör du en krokhylla snabbt!

Morning Morning!

Lördagmorgon. Milo kom och la sig bredvid mig för att titta på massa klipp på Barnkanalen redan strax efter sex. Han älskar att kolla på ”Överraskningen”, när en kock lagar något gott tillsammans med ett barn som ska överraska en vän. Är det en liten kock jag när vid min barm? 😉

Jag har just satt på kaffet och ska snart sätta mig vid min myshörna i köket och dricka en balja kaffe och äta frukost. Mitt liv handlar om lägenheten och om jobb just nu. Det är inte så mycket annat som får plats. Just idag känns det ändå som vi får ett genombrott med vardagsrummet. Kanske kan det bli klart? Om jag bara visste var vi lagt av vårt tapetbord? Vi har lånat ut det till någon men jag kan inte komma på vem? 🙁 Så om någon av mina vänner eller familj läser det här och har ett svart tapetbord över får ni gärna hojta till…..

Tänkte att jag skulle visa dig en busenkel grej! Jag har på bara några minuter gjort en cool ”krokhylla”. Billig är den med!

20140802-074001-27601720.jpg

20140802-074002-27602723.jpg

20140802-074003-27603620.jpg

Jag har tagit en brädbit som är behandlad med en grå lasyr. Slipat den lite lätt så inga stickor sticker ut, sedan har jag satt fast krokar på den. Supersmidiga krokar från IKEA. Kostar 5 kr för två stycken. Sedan borrade jag hål på varsin sida av brädan, två skuvar in i väggen….KLART!

20140802-074223-27743588.jpg

Såhär ser krokarna ut i närbild. Bara en liten skruv som fäster den uppepå högkanten av brädan. Hur lätt? Å snygg blev den med. Passar stilen i köket helt perfekt! Det var dagens lilla inredningstips.

Nu ska jag värma lite mjölk till mitt kaffe. Har ju beslutat mig för att inte ha någon micro längre, läste en artikel om det och har alltid tyckt att den tar så sjukt stor och ful plats så nu åkte den ut. Lite meckigare är det men planerar man bra så löser det sig fint ändå…känner mig lite som en trädkramare nu men det är bara härligt. 😀

Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lejoninnan-52
lejoninnan-52
9 years ago

Fräsig hylla.
Varför ska du inte ha Micro längre ?

Jenny
Jenny
9 years ago

Hej!
Vad är det med micro Nina? Är det farligt?! Blir jättenyfiken, kan du länka artikeln?

Kram!

Mia
Mia
9 years ago

Godmorgon fina du! Hoppas ni får en härlig dag!
Kram

Elin
Elin
9 years ago

Man tackar! En snygg hylla och bara ”två hål i väggen”!! Fiffigt!
Mer sånt.
P.S. Ernst har fått konkurrens nu 🙂

Catarina ENGLAMO
Catarina ENGLAMO
9 years ago

Haha underbart, lyssnar på er POD .
Blir nog rabarberpaj till kaffet . Tack för det ni bjuder på.

Kram o ha det härligt

Åsa Thiger
Åsa Thiger
9 years ago

Fint ni börjar få det! Kör på easy up tapeter! Då behövs inget tapetbord! 🙂 Funkar kanooooon! Pöss!!

Nästa inlägg

Oron för sina barn!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x