EFIT – Godmorgon Måndag!

Måndagsmorgon och jag har sovit 4 timmar….

….alldeles försent gick jag till sängs igår. Det blev middag och vin hos våra vänner Kattis & Beijne och vi satt ända till kvart över 2 inatt. Thedde och Milo somnade till TV;n och vi pladdrade. Semesterfirarna. Well well, det är härligt ibland!

Idag tänkte jag köra igång veckan med att blogga massor. Ja eftersom jag utlovade det igår och det inte blev nåt så kör jag EFIT idag. ETT FOTO I TIMMEN!

20140804-071505-26105169.jpg

Här ligget jag nu och drar mig och är trött så ögonen grusas. Dock så måste jag upp nu. Ska köra till podcaststudion för lite inspelning. Kl: 15 idag väntar PT träning och efter det en dejt med några tjejkompisar. Innan det ska jag jobba lite också. Sen ska vi ta reda på när Milos inskolning på fritids börjar egentligen? Isch, känner oss som världens sämsta föräldrar som har så dålig koll men då vi missade infomötet blev vi lite Kalle Bakom där! Well well, det blir till att ringa idag det. Vi har i varje fall 2 veckors ”semester” kvar.

Börjar Du jobba idag eller har du kanske jobbat i flera veckor redan?

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
anja
anja
9 years ago

hej där ! va underbart härligt du skriver Nina:)går in och tittar lite då och då:)ha en underbar varm dag idag!(och du hälsa till mamma och pappa!) kramizZAR ANJA

Vickis
Vickis
9 years ago

Ni har verkligen fått fint snabbt i lägenheten, sjukt imponerad! 🙂
För egen del blir det inget av mina projekt jag har kvar på semestern (har tre veckor kvar) då jag var på akuten med vår fyraåring både i lördags och hela dagen igår, hon kom därifrån med gips från knogarna ända upp till armbågen. 🙁 Värmebölja på gång igen – i natt hade vi 23 grader! – och badförbud.. 🙁

Ha en fin måndag och då kanske vi får höra den där raspiga rösten igen i podden, eller det kanske bara är ögonen som är grusiga? 😉

Janet
Janet
9 years ago

Hej.har 1 vecka kvar av semestern.skönt och vara ledig.fint ni har i eran lägenhet.ha en fin måndag kram:-)

Nästa inlägg

MYSSÖNDAG! ❤️

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x