EFIT – KENT & JAG

20140804-102850-37730739.jpg

Nu är det KENT och jag en stund.

Idag ska jag försöka komma ifatt ordentligt. Det blir massa postersskrivande, kanske bra att jag tar det idag då jag ska träffa min PT senare. Ska bli så spännande förstår ni. Kanske behöver jag inte lägga ner postersskrivandet helt. Blir jag inte bättre i min nacke och kropp så måste jag det nämligen. Min kropp skriker åt mig varje gång jag har tillverkat….idag blir en sån dag. Men nu ska jag vita tag i det här så att ni alla får era beställningar.

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Ambjörnsdon
Frida Ambjörnsdon
9 years ago

Hejsan! Glad måndag på dej!
Måste bara höra! Hittade ingen mail till dej o va osäker om man kan maila till dej på din gamla femmeadress så därför skriver jag här…
Du hade ju en bloppis i våras där jag köpte ett textat hjärta som du gjort! Kom i ärlighetens namn inte ihåg va det stod men jag betalade 349kr till ditt konto men jag väntar fortfarande på postern

Nästa inlägg

EFIT – Podd klar!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x