Chili och limelax

limelax

Detta är jag så sugen på och bara måste laga detta ikväll!

 

Det här var ju en rätt som jag faktiskt bara hittade på själv.. Receptet hittar du HÄR! Blev faktiskt riktigt förvånad när det visade sig bli så gott så jag höll på att smälla av. Idag fick jag en grym craving på detta faktiskt. Jag älskar ju lax. Alltså det är så gott så jag skulle kunna äta det varje dag…. Kan inte du komma med ditt bästa laxrecept så jag får in lite nya infuenser!??

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
9 years ago

Enkelt men gott! Bred på grön pesto och smula över fetaost. Lite extra flingsalt och peppar. Baka i ugnen, servera med valfritt tillbehör och en klick turkisk yoghurt (gärna med citronpeppar).

Josefin
Josefin
9 years ago

Hej Nina!
Det här receptet måste du testa, sååååå gott! Stek bacon som du sedan rör ihop med mjukost (Philadelphia eller liknande) jag brukar ta med smak av vitlök och örter. Sedan brer du på så det blir som ett täcke över laxen! Skjuts in i ugnen och en stund senare så hade du en helt fantastiskt god lax!

Nästa inlägg

Sovrumsinspiration

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x