Morgonrundan och hur känns träningsvärken från igår egentligen?

20140805-084028-31228697.jpg
Svettig efter rundan….

……här satt jag på vår uteplats på gården där vi bor och stretchade. Träningsvärken är AJ och det känns på vissa ställen av min kropp som att jag blivit överkörd av ett tåg.

Min kropp gick en boxningsmatch igår. Alla rörelser jag gör med överkroppen känns som jag sitter i gipsvagga och ska försöka vara en balettdansös. Mina fram och baksida lår är demolerade av en vält och äntligen lite träningsvärk i magen. Det bästa då är att värma upp kroppen i form av en morgonpromenad. Sååå härligt att bege sig ut var det. Precis vad jag behövde. Stretchade lite lätt efteråt, ja så mycket det nu går. Men som sagt, träningsvärk är så jäkla härligt! Jag älskar känslan!

20140805-090357-32637122.jpg

20140805-090356-32636867.jpg

Rundan blev inte så lång men perfekt för uppvärmning och stretch. Att bara sitta som jag gjorde på bilden var jobbigt och stramade på baksida lår som fasen. Nu längtar jag redan till nästa pass! 🙂 Jag längtar till när jag känner att styrkan börjar komma tillbaka till min kropp. Så from nu, ”förlåt kroppen för allt ont jag kommer åsamka dig framöver….men det gör dig gott!”

Nu havregrynsgröt med rivet äpple och mjölk och till det en balja kaffe! 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LCHF godis – ”Bounty”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x