Vardagsrumsbord – dekoration

Åååååååååh!

Nu vill jag ha det här. Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på vardagsrumsbordet. Jag vill gärna få in lite guld i vardagsrummet som jag berättade om. Äskar ju dessa ljuslyktor från Tom Dixon. Dom finns i silver och koppar också. Dom är sååå fina med brinnande ljus i. Åh jag måste ha dom här! Brickan bara älskar jag då jag vill ha lite svart med det här grafiska trycket. Vad sägs om det URFINA hållarna till tändsticksasken. Jag som ALLTID letar efter tändaren hemma. Detta är helt klart ett måste här hemma. Då kan ju tändstickorna ligga på brickan utan att vara fula utan ligga i ett fint fodral i antingen svart eller vitt. Finns till små tändsticksaskar också.

rum 21

Tändsticksfodral vit HÄR
Bricka HÄR

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sverigekaka

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x