Dagens PRODUKT – Bli slät och brun!

clarins instant smooth BUS

Dagens PRODUKT!

Alltså, jag hade ingen aning om att den här fanns. Jag har ju bara ÄÄÄÄLSKAT Clarins Instant Smooth som jag skrivit så gott om vid flertal tillfällen. HÄR har jag skrivit om det, och HÄR. Det var nästan så jag hoppade jämfota när jag såg den här produkten som nu tydligen lanserats. Jag har ingen aning om när men jag fick veta det igår! Så nu kan man bli slät OCH brun. Halleluja!

Lite mer fakta: Clarins Instant Smooth Self Tanning är en primer. En primer är en kräm som man applicerar över sin dagkräm för att jämna ut huden så den ser perfekt ut samt för att få en hållbar makeup. Primern fyller ut stora porer, linjer och rynkor och ger en slät yta på huden.Denna skiljer sig från andra primers då den har en brun utan sol-effekt som gradvis byggs upp vid dagligt användande. Denna kräm appliceras alltså i hela ansiktet och ner på halsen för en jämn ton. Låt krämen gå in i huden innan du applicerar din makeup. Med den här kommer din hy se strålande och yngre ut samtidigt som din makeup kommer hålla hela dagen och du gradvis kommer få en gyllene färg.

DU hittar den HÄR! 269 spänn! Då ska man komma ihåg att Clarins Instant Smooth från början kostade över 400 spänn!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

WHAT..vilken härlig produkt…kan den göra mig 10 år yngre i passet också 😉

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
9 years ago

Hahaha! Vem vet, kanske?! 🙂 🙂

Amanda
9 years ago

Hej jag ville bara säga att din blogg är väldigt bra och att jag är väldigt imponerad av både dig och din blogg.
Kram

ulrica
ulrica
9 years ago

Den krämen är den enda som funkar hyfsat bra på att minska påsar under ögonen, jag använder den jämt. Ska absolut testa Bronze-varianten!!!

kram Ulrica

Nästa inlägg

Morgonrunda, finfredag och stretch!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x