Hungrig katt och bröllopssminkning

20140809-084436-31476406.jpg
Hungrig katt!

Han ligger bara här för att han vill att jag ska gå ner och ge honom mat. Vi har en kräsen katt när det kommer till maten och får han själv välja så är det bara friskies torrisar som funkar. Å då har jag provat ALLT. Han äter inte ens lax. 🙂

Jaha, godmorgon Lördag! Idag ska jag jobba inför bröllop. Jag ska göra håret på en tjej och sedan ska jag sminka en blivande brud, hennes 2 tärnor och hennes mamma. Det är så härligt med bröllop och hela den känslan det ger. Ååååh….. Jag skulle vilja gifta mig massor med fler ggr men inte byta karl om ni förstår vad jag menar? Vi har pratat om att förnya våra löften. Vi får se?

Nu upp och mata katten och förbereda sminkväskan. Hoppas på en hel del bilder så ni också får se. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
9 years ago

Halloj! Åhhhh så fin han är, jag hade också en katt som
bara åt en speciell mat det var Whiskas med oxkött absolut
inget annat 🙂 så det var bara att se till och ha det
hemma jämt, tyvärr så är han i katthimlen nu 🙁 🙁
Ha en härlig dag! Kram Annika

Nästa inlägg

Underbara sommar!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x