Smygbilden på tanten….

Godmorgon!

Just hemkommen från min morgonrunda. Idag var det bara 16 grader, bara säger jag men det är bara för oss nu. Vi har inte haft många morgnar utan att det varit över 20 grader. Fick ta på mig en luvis liksom. 🙂

Åh, på min promenad i morse så mötte jag en kvinna som satt på sin roulator och ”lyssnade på tystnaden” som hon sa. Hon såg så glad ut i ansiktet när hon sa det och jag började tänka på det sen. Lyssna på tystnaden låter som något vi borde göra oftare. För mig låter det som ett fint sätt att stressa ner. Hon satt och tittade ut över en vidd som var sådär härligt daggig. Drömmigt va? Det ska jag göra på någon av mina morgonrundor. Trycka på PAUS på runkeepern, sätta mig på en bänk och bara lyssna på tystnaden. Blev tvungen att ta en smygis på henne.

20140810-084501-31501637.jpg

Här hade hon rest sig för att gå vidare med sin roulator. Tack fina tanten för det tipset. Jag ska använda det framöver.

20140810-084547-31547524.jpg

Vår lilla småstad i morgonsolen. Det är riktigt fint på många platser här…. Vet ni att vi är kända för våra fina parker här? Kom och titta på dom någongång.

20140810-084809-31689690.jpg

20140810-084810-31690029.jpg

Det blev ingen lång runda i morse men jag åt lite dåligt igår kväll så jag kände att jag var lite urlakad och behövde hem till frukost. Nu ska jag fixa frulle här. Vi hörs snart igen! ❤️

Härligt söndag till dig om du inte kikar in mer idag. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Engwall
Maria Engwall
9 years ago

Godmorgon Nina och hejja dig som promenerar på!
Tog mig själv ut i morse och mötte tanten som var påväg hem. Hon sa att hon berättat för en tjej att hon satt och lyssnade på tystnaden vid vattenparken. Det var alltså du det, små sammanträffanden här i vår lilla stad ;0).
Kram kram på dig // Engwall

Nästa inlägg

Frosties toscakaka

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x