Träning, och craving X 2

Go’kväll!

Vi är på väg hem från svärisarna. Blev en liten snabbvisit för att säga hej bara. Ibland får man liksom som en craving efter sina nära och kära.

Jaha, jag var ju och tränade med Jenny idag. Alltså, det är helt galet jobbigt att träna alltså. Jag blir typ lila i ansiktet och vill kräkas. Att bygga upp din kropp inifrån och ut är helt nytt för mig. Jag har heller inte fattat hur svag jag blivit av mina graviditeter. Min kropp är sååå steeeel i sina muskler och så sliten. Att ha någon vid sin sida som kollar att jag gör rätt och också peppar mig att orka, det är så jäkla guld värt alltså. Även om jag vill kräkas av trötthet. Får se hur träningsvärken blir imorn? Oops, något säger mig att den kommer vara vidrig. Vi får se? Enligt Jenny ska den nog inte bli lika stark denna gång då vi gick igenom ungefär samma muskelgrupper med samma övningar denna gång. Jag son ska gå visning på Formex på fredag. Ooops nr 2. Tänk om jag går som en anka som skitit i brallan? Haha…. Förlåt Terece på Love Forever i förskott i så fall. 🙂

IMG_3473-1.JPG

IMG_3472-2.JPG

IMG_3470-1.JPG

Efter min träning åkte vi och handlade och förberedde lite mellis att ta med till lekparken. Vi skulle fira lite. Milo börjar förskoleklass imorn. Det är inskolning i 3 dagar först. Sedan är det skarpt läge i nästa vecka. Min ”bebis” börjar bli stor även om hans mamma slåss med näbbar och klor för att inte acceptera det riktigt. Jag ska sluta längta till saker, tiden går för fort…. Jag ska vara här och nu. Just i denna stunden, ta in ALLT runtomkring mig.

IMG_3475.JPG

IMG_3474.JPG

Vi satt ute och njöt av den normala värmen. Milo käkade sig nästan mätt på farmor och farfars sallad. 🙂

IMG_3476.JPG

Nu har jag handlat i en relativt öde affär. Har haft ett ofantligt sug efter caesarsallad. Idag blev jag bara tvungen att göra det. Mumma!

IMG_3479.JPG

IMG_3480.JPG

Alltså! Såååå gott! Nä, nu ska jag fortsätta kolla Lotta på Liseberg. Kram på dig!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
9 years ago

Ja du Nina…sitter precis här i soffan å tittar på min stora lilla tjej…hennes andra dag på fritids…å ångesten river i mig…igår kväll var hon jätteorolig…det känns så jobbigt när hon vill göra sin ” läxa”…ett litet häften där dom ska måla vad dom tycker m.m…och hon säger att hon känner sig nervös och dum för att hon är rädd att det inte är tillräckligt bra…det blir bra…men jag är ännu mer oredo än hon…känner bara…jag vill inte, jag vill inte…så dina ord kunde vara mina egna❤…styrkekramar till oss;-))

Nästa inlägg

Mediumet kom på besök!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x