Allt gick bra!

Hej & TACK!

Tack för all fin peppning jag fått här. Skönt att höra att vi faktiskt är fler med ont i mammahjärtat, samtidigt blir jag glad av peppen att bara ta sig igenom det.

Första dagen gick ju helt ok. Jag märker att han är lite försiktig och tillbakadragen men jag hoppas att han tuffar till sig under veckan. 2 dgr kvar för att köra skarpt läge i nästa vecka.

IMG_3489.JPG

Han fick en hundring av sin farfar igår. Så idag efter inskolningen for vi till leksaksaffären. Dock så var det lättare sagt än gjort att välja ut en leksak. Ungefär 45 min tog det. Han når fysiskt dåligt över att inte kunna bestämma sig. Mellangrisen var likadan. 🙂 Till slut blev det trashcan’s tunnor.

IMG_3498.JPG

Varje barn har, ovanför sina hyllor, fått göra en teckning och berätta vad dom är bra på. Milo är bra på att rita bilar. Någon hade skrivit att den var bra på att vara människa. Hur häftigt? Barn är så oförstörda än så länge och tar det dom kommer på först. Att vara bra på att vara människa är fan inte illa pinkat liksom. 🙂

Underbara ungar! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fia
Fia
9 years ago

Jösses vad smart med plåtlådan. Den måste jag ut o köpa. Var fyndade du den? Jag och familjen var också på Nibble Gård igår. Verkligen mysigt där! Testa mackorna med röra nästa gång mmm. Tack för en underbar blogg

Fia
Fia
Reply to  Fia
9 years ago

Men vad sjutton när jag äntligen tar mig för att kommentera så lägger jag den under fel inlägg..haha. Vad jag blir matt. Ja ja skit det samma, hepp.

Nästa inlägg

Mammahjärtat värker idag…..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x