Love FOREVER

Heeeej min bloggvän!

Ögonen går i kors, muttisen värker, och sötsugen så jag vill mörda någon. Typ så. Muttisen värker för att jag är så trasig i fogarna just nu. PMS är inte bra för mina fogar. Visningen gick jättebra i alla fall. Skitkul verkligen! Sen är det så skoj att träffa massa nya människor. En av er kom fram till mig också, jag blir så glad. 🙂

IMG_3862.JPG

Här står vi alla efter visningen. Ihopsamlade på trappan. Jag har mer bilder och sen längtar jag till dom bilderna som fotografen tagit kommer också. Men nu ska jag gosa ner mig i soffan med lilla familjen. Milo sover iofs men Tony är vaken.

Go’natt fina du! ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Prepp inför visning!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x