ANNONS

Krämig gryta med pressad potatis

/

IMG_3597.PNG

Krämig gryta med pressad potatis, 4 portioner – 11 PP/portion.

Söndag betyder söndagsmiddag. Hittade ett fantastiskt recept som jag bara måste prova. En krämig gryta – du hör ju bara på namnet att detta ju måste vara gudomligt gott!

INGREDIENSER: 800 g Potatis
500 g Lövbiff
1 msk Smör
2 dl Vatten
2 dl Fraiche 8%
2 msk Soja
2 msk Fransk Senap
4 st Soltorkade tomater
1 dl Syltlök
2 msk Persilja
3 dl Haricots verts

Gör såhär:
Skala och koka potatisen. Strimla köttet och bryn i smör i en gryta. Krydda med salt och peppar. Häll på vatten och låt koka upp. Sänk värmen, rör i fraiche, soja och senap. Låt det puttra ca 10 min. Strö över strimlad tomat, syltlök och persilja. Servera med pressad potatis och haricots verts.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00