Beautiful!

Godmorgon!

Uuuuuuj, vaknade som vanligt kl 5. Inte så kul när man somnade halv 12. Well well, det får väl gå. Kl 5 verkar vara det nya….. ZzzZzzZzz. Lagom till jag skulle vilja somna om är det dags att gå upp och fixa i ordning Milo till skolan. Snark! Men, desto tidigare kväll ikväll tänker jag.

Idag är det jobb som gäller. Ska flytta mitt hemmajobb till kontoret igen. Behöver sällskap. Man kan inte sitta och jobba hemifrån i all evighet för då blir jag nog galen faktiskt…. Jag måste få sällskap. På kontoret har jag ju pappa och hans kollega att prata med på fikarasten t ex.

IMG_4018.JPG

IMG_4015.JPG

IMG_4016.JPG

Kolla in rosorna jag fick av mamma och pappa igår? Så underbart vackra för att inte tala om färgen. Love it!

Idag ska du få recept på lite gott, du ska få lite skönhetstips också och så blir det nog bilder från vårt sovrum.

Hörs snart igen! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tårta med kolakräm och blåbär!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x