Perfekta underlaget för ditt ansikte!

beautyplanet underlag

 

UNDERLAG

Tänkte att jag skulle prata om underlag. Här har jag plockat ihop ett litet poturri på underlag som jag tycker är bra och som Du kan få ett underlag som är ”flawless” och hållbarhet.  När jag vill ha ett bra underlag som håller så använder jag primer, concealer, foundation och puder. Då vet man att man gjort allt man kan för hållbarhet. Tänkte berätta lite om produkterna.

.

1) PRIMER 

Beauty Flash Balm. Detta är en produkt som jag lyft många gånger. Denna är inte bara en primer, detta är också en slags krämsom tajtar till och fräschar till huden i ett nafs. En helt underbar produkt. Jag älskar när produkter är mångsidiga och kan användas till olika saker. HÄR!

.

2) PRIMER ÖGON

Ögonprimer är något som är väldigt bra om man ska använda ögonskugga. Primern gör att skuggan sitter på plats bättre och att den är lättare att applicera. Har du också på lagom mycket, dvs ett tunt lager så slipper du den berömda kletranden i ögonlockets veck också. Denna primer hittar du HÄR!

.

3) CONCEALER

Concealer är A och O för en fin makeup tycker jag. Under mina 11 år som makeup artist så är det det som gör den stora förändringen på t ex trötthet. Det är concealer som trollar bort mörka ringar, glåmighet, finnar och rödhet. Den gör dig fräsch i ett kick! Ett ”måste” i makeup väskan enligt mig. Något jag aldrig själv är utan om jag sminkar mig. Här har du en produkt som är lite intressant. Det är som BB cream fast det är BB concealer. Den är vårdande samtidigt som den täcker vilket är väldigt ovanligt när det kommer till concealer. Du hittar den HÄR!

.

4) FOUNDATION/UNDERLAGSKRÄM

Ytterligare ett måste i sminkväskan. När man applicerat concealer jämnar man ut huden med en foundation. Det är nu man slätar ut huden och gör den jämn i färgen. Denna foundation är en favorit. En fuktgivande foundation som täcker riktigt bra. Du hittar den HÄR!

.

5) PUDER

När man applicerar en foundation ska man fixera den med ett puder. Eller ska och ska. Men vill man ha ett hållbart resultat är det toppenbra att lägga på ett puder som så att säga ”sätter fast” foundation. Puder är också något som är bra att bättra på med under dagen. Låt säga att man känner sig flottig, då är ett puder i väskan ett bra knep för att bli fräsch igen. Detta puder är ultralätt och ger inget kakigt intryck, det är också vårdande och lämnar en fin finish. Du hittar det HÄR!

.

6) ROUGE

För att slutligen få ett fräscht intryck kan det vara fint att avsluta med en rouge för att ge ansiktet liv. Vill du t ex bara ha ett fräscht ansikte utan något på ögonen kan ett fint underlag med lite rouge vara jättesnyggt! NYX har en rouge som ger mycket pigment, sitter bra och som finns i ett otal härliga färger. Den hittar du HÄR!

beautyplanet  victorias secret

Vill tipsa om detta också! Beautyplanet (som alla proodukter är ifrån ovan) har ett specialerbjudande just nu. Handlar du för minst 600 kr får du köpa Victorias Secret Pure Seduction för 49 kr (godaste Victorias Secret doften som finns om du frågar mig)..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sovrumsbilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x