ANNONS

Chokladmoussetårta med banan

/

IMG_4005.JPG

Chokladmoussetårta, 12 portioner – 5 PP/portion

Denna tårta går raketsnabbt att göra. Detta tack vare att du köper moussen färdig. Vill du göra egen är ju det fantastiskt. Jag har en underbar som jag brukar göra, använder du dessutom mellangrädde blir den mer VV vänlig. Du hittar receptet på moussen HÄR.

INGREDIENSER: 150 g Marie kex
75 g smält smör
6 portioner (enl beskr på förp) Ekströms Fresta Chokladmousse med crisp (gjord på mellanmjölk)
2 st Banan
25 g Choklad mörk
.
GÖR SÅHÄR:
Krossa kexen och blanda dem med smält smör. Tryck ut massan i en springform (ca 24 cm) och ställ in i kylen ca 30 minuter. Gör chokladmoussen enl. förp. Ta ut formen och bred moussen över kexbottnen. Ställ in i kylen ca 2 tim. Ta ut tårtan och lägg på skivad banan. Riv över choklad och servera.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00