Framtiden klarnar….

IMG_4041.JPG
.

Dagen började med denna fantastiska frukost! Mamma behövde min hjälp i morse, sedan tog vi en gemensam frukost. Lyxigt! ❤️

Det är så mycket spännande som händer just nu. Jag har ju känt mig så rådvill ett tag. Som att jag inte vet vad jag ska göra utav min framtid. Man får väl såna här stunder i livet när allt känns kaos och som att man är i något skede som man inte vill vara i. Som att man måste utvecklas vidare, eller landa. Jag vet inte vad jag ska kalla det. Idag hade jag i alla fall ett spännande möte som har mycket med min framtid att göra. Berättar såklart för er när det är mer klart så att säga.

Sedan samarbetar jag med ett nyöppnat fik här i stan och den 13:e september ska jag stå för bakverken på detta underbara fik. Mer info kommer framöver såklart! Ååååh, vet ni hur skoj DET ska bli då? JÄTTE!

Well well, nu ska jag rusa vidare. Ska lämna en kostym och hämta Milo. Hörs snart igen!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fru P
9 years ago

MEN LÄGG AAAAAAV vad roligt!!! Och spännande!!! Jag kommer o fikar kan jag lova 🙂

Annika
Annika
9 years ago

Hello!
Mysigt och lyxigt att äta frukost med mammsen 🙂
Meeeen så roligt med allt du har framför dig,
Blir spännande att höra sen 🙂 🙂
Japp då blir det många turer till Enköping för fika 🙂 🙂
Ha det så gott Kramar Annika 🙂

Nästa inlägg

Dagens VILL HA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x