Träning, PLEASE jeans och pressfrukost!

NÄMEN hej min bloggvän!

Det var som vanligt en pers att träna. Eller skönt, fast jobbigt…. Ni som styrketränar vet vad jag menar. Vi börjar så smått bena ut varför min kropp gör så ont. Jenny, som är GRYMT duktig, har så smått börjat förklara varför jag lider av nackbesvär och yrsel. Varför jag har ont i mitt knä. Varför jag är sned. Hon är också glad att jag började träna nu, hade jag väntat 5 år till hade det varit desto svårare att få bukt på. Hade förmodligen haft kontant värk och mått allmänt piss. Hon är också ledsen över att människor idag ordineras värktabletter när mycket av vår värk och våra besvär kan tränas bort. Som jag, jag använder endast min högra sida när jag jobbar. Detta har medfört att min högra sida alltid är spänd och starkare vilket krökt min kropp att bli sned, vilket är onormalt för en kropp och medför smärta och värk. Dessutom jobbar jag mycket vid datorn – gamnacke syndromet som gjort min nacke stel och ond. För att klara kroppsligt eller stillasittande arbete bör man träna. Våra kroppar hatar statiskt och enformighet. Jag har på något sätt alltid vetat detta men ändå inte. Well…..så utvecklingen går framåt. Jag är tokglad över att vara igång.

IMG_4057.JPG

Kolla vad som stod vid min bil när jag kom ut från träningen? 5!!!!! kg kantareller!!! Jag är överlycklig! Jag har en vän som beställde polkagrisar när vi var i Gränna i somras. Som tack plockade hennes man kantareller till mig. Inte fasen trodde jag att jag skulle få 5 kg! Haha….. Sååå tacksam är jag. Anna, läser du här så tacka din karl än en gång med en stor kram från mig! Ska krama om honom om jag springer på honom. Nu ska ungarna sättas i jobb med rensningen här. Haha….bara dom håller sig hemma nån kväll.

IMG_4073.JPG

IMG_4072.JPG
Poncho från Tintin Style, nitboots från Fanny Michel.

Måste bara visa! Äntligen har jag också ett par PLEASE jeans. Åh jag älskar dom. Ville ha dom lite baggy. Lite slappare sådär då jag stortrivs i såna jeans.

IMG_4077.JPG

IMG_4076.JPG

IMG_4075.JPG

IMG_4074.JPG

Dom här är från HÄR hittar du dom. Nästa gång blir det nog ett par svarta tajta! Lööööve them!

Nä, nu laga middag till familjen! ❤️ Åh, imorgon ska jag träffa Hannah och gå på Hela Sverige Bakar pressfrukost. Ska bli såå kul! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] fina hjärtat som är så typiskt för just Please-jeans. Mina andra Please jeans är mer baggy än […]

Nästa inlägg

100 kr rabatt på smink, hudvård m.m.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x