Hårband, pubbeungar och leta kimono!

IMG_4147.JPG

IMG_4148.JPG

GODMORGON!

Vår lille fotbollskille….med långt hår….som han ABSOLUT inte vill klippa. Vi har ju haft en del bekymmer med hans hans hår på fotbollsträningen. Eftersom han inte vill ha det uppsatt eller ha keps så har det fladdrat i ansiktet och gjort så han inte ser något. Igår försökte jag än en gång lirka med honom så jag åtminstone kunde få ha keps på honom. NEJ! Ungen var lika bestämd som….. Eeeh…. Jag brukar vara. Så den här envisheten kommer ju ifrån hans mamma helt klart. En sista grej var att åka till Inter Sport och köpa ett hårband. Killen i kassan hade sagt ”Alla forbollsproffs med långt hår har såna här band”. Det var liksom DET som behövdes för att han skulle ta på sig hårbandet. Vilken skillnad det blev då? Han hade inte håret i ansiktet en enda gång! YES!!! Problem Solved!

IMG_4146.JPG

Vi ligger fortfarande i sängen. Milo kollar film och jag drar mig. Lyckades somna om i morse! Thank god! Jag var uppe kl 4 första gången. Gick igenom ungarnas rum för att kolla så dom var hemma. Elliot visste jag var hemma för han hade 1 som senaste tid att vara hemma. Värre är det med Thedde som är 18…..man har liksom inte JÄTTEMYCKET att säga till om och han var ute igår. Dock så blev jag lättad när jag såg skorna i hallen. Skönt! Det är fullt sjå med alla ungar nu ska ni veta….. Ni som har barn som mig, alltså både vuxna barn och småbarn vet vad jag pratar om. 🙂

.

Hepp! Nu börjar förberedelserna för kvällens 40 årsfest. En av våra bästa vänner har sin 40 årsfest tillsammans med 10 av sina vänner. Temat är San Tropez! Jag har fullt sjå att hitta alla saker jag tänkte, en kimono är borta (jävla skit) så jag måste sätta igång och leta. Sen ska det smörjas brun utan sol för glatta livet. 🙂 Well well, du ska få se hur fina vi är sen! 🙂

IMG_4136.JPG

Ps: Ni missar väl inte att ett nytt avsnitt nu är ute av vår podcast. Fortsättningen på den intressanta intervjun med vårt medium bla. Du hittar alla våra avsnitt HÄR!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥
9 years ago

Hej vännen! Ja, jag hade lit bråttom iväg :/ Men du ska inte på Loppi eventet idag? KRAM

niiinis
niiinis
Reply to  ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥
9 years ago

Nope! Tyvärr….. Men ha så kul idag. Hoppas vi ses snart! ❤️

Carina
Carina
9 years ago

Ja jag minns hur glad och lugn man blev när man såg dessa 42 or i hallen, när man tassa upp på natten för att kolla om han kommit hem. Oj det var en tid med mycket oro och lite sömn på helgerna. Tack och lov är den tiden förbi, men minnena finns kvar. Tack för en bra blogg! Ha en skön lördag!

Nästa inlägg

Pressfrukosten med Hela Sverige Bakar 2014

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x