Snart bröllopsdag….

Blev alldeles varm i hjärtat….

…..när jag läste Tonys inlägg om vårt giftermål och vägen dit. Ni måste in och läsa!

Snart har vi bröllopsdag! En konstig dag på veckan men en bröllopsdag dock. Helst vill jag äta en god middag och bo på hotell. Men jag tror inte vi får ihop det med varken ledighet från jobb eller barnvakt. Hmmm, får komma på något annat!

IMG_4149.JPG

IMG_4150.JPG

Ett av mina absolut lyckligaste ögonblick i livet!

Mina barn framför mig i kyrkan, så finklädda och spända. Så glada för att just Tony var deras låtsaspappa. Mina fina barn….. Om jag nu fått ihop en lycklig separation och ni är lyckliga och inte så sargade av era föräldrars val att gå isär så är det mitt lyckligaste i livet liksom.

Min pappa vid min sida på väg in i kyrkan. Det var ett så starkt statement för mig. Min pappa lät mig giftas bort till en annan man än mina barns pappa. Annars är mina föräldrar strängt uppfostrade i norra Finland där skilsmässa är något ovanligt. Att mina föräldrar accepterade mitt val i livet och såg till min lycka var något av det lyckligaste.

Våra härliga familjer och vänner där. På vår stora dag. Ämen det är nästa för mycket!❤️❤️❤️

IMG_4151.JPG

Den 26/8 har vi varit gifta i 8 år! Time flies when you’re having fun. 🙂 Som för alla har det stundtals varit kämpigt. Man har sina motgångar och livet kan ibland vara tufft. Men fan…. Vi har klarat det tillsammans. Han är mannen i mitt liv. Är mån om mig, vill mitt bästa och pushar mig i livet. Han är den bästa mannen jag kan ha. Så är det! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

Ni är så fina:)

Jess
Jess
9 years ago

Fina!

Nästa inlägg

Våfflor med äppelgrädde

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x