Jag i Expressen och surdegsbröd!

IMG_4229.JPG

IMG_4228.JPG

IMG_4230.JPG

Ni vet pressfrukosten jag var på i Fredags? Idag kom pappa tillbaka efter lunchen och sa att jag var i Expressen. Hade ju nästa glömt bort. En jättesöt reporter kom fram och frågade om hon fick ta bild och sen frågade hon vilken mitt favvobröd var. Självklart surdegsbröd för min del. Ååååh…. Det är så gott, helst med två kilo smör på. Mumma!

Apropå surdegsbröd. Du ska få ett superduper recept på surdegsbröd. Jag bakade det till midsommar senast och det är verkligen såååå gott. Snabbt går det också då jag bakar på färdig surdegsgrund.

IMG_4232.JPG

.

Du hittar receptet på detta bröd HÄR!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sminkinspo!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x