Maratonsömn, klenoder och veckan är igång!

Men heeeeej!

Jag sov mig igenom hela eftermiddagen och kvällen så det blev inte så mycket mer bloggande. Det var galet skönt och välbehövligt förmodligen, för nu har jag sovit runt klockan igen. Magen mår inte bra, as usual efter en festkväll och när jag inte skött maten. Så denna veckan måste jag sköta maten perfekt och inte dricka kaffe så kanske vi är på banan snart igen. Känslig mage och livet runt 40. 🙂 .

Hörrni! Vår katt vill alltid trampa i ansiktet. Ni vet när dom spinner och trampar samtidigt.

IMG_4207.JPG

IMG_4206.JPG

IMG_4209.JPG

AJ AJ AJ AAAAAAJ!!! Det gör ju skitont men samtidigt vill man inte störa då han verkar ha det så mysigt. Men varför detta trampande i ansiktet kan man ju undra?

.

Vi åkte ju och hämtade Milo hos sin farmor o farfar igår. Han hade som vanligt haft hur kul som helst. Han stortrivs där och har alltid fått göra massa roligt. Nu hade dom åkt runt med husbilen och besökt massa roliga platser. Bl a en gammal loppis och ett gammal fik. Min svärmor har ju MASSOR med gamla saker sparade. Det är så kul och intressant att kika på alla hennes grejer.

IMG_4210.JPG

IMG_4211.JPG

IMG_4212.JPG

IMG_4214.JPG

Kolla in dessa! Ett gammal peppar och kanel kar. Från ICA. Sockerburken är också såå fin!

IMG_4215.JPG

Riktigt gamla pepparkaks utstickare. Hur smart med den lilla hållaren på? Varför tillverkas inte såna idag?

IMG_4216.JPG

IMG_4217.JPG

IMG_4218.JPG

Den här gamla bebismössan hade min svärmors mamma när hon var nyfödd. Den är från år 1917. Nästan 100 år gammal. Satt och tittade på stygnen på mössan. Allt är handsytt och nästan helt perfekt. Galet! Det är bra att hon visar mig alla dessa dyrbara klenoder så vi kan fortsätta spara dom och visa våra barnbarn sen. ❤️

.

Måndag igen! Denna veckan är det mycket jobb för mig. Det ska också hållas koll på tandläkartider/läkartider åt ungarna, jag ska träna (och äta rätt och bra), föräldramöte och poddinspelning så det är fullt skägg! Ska också ha ett möte för framtiden…. Så vi kickar väl igång veckan här då tycker jag. Bilder ifrån lördagens fest kommer under dagen!

5
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
H
H
9 years ago

Angående kattrampandet i ansiktet så är det ett beteende som sitter kvar sedan de var kattungar och det de gör egentligen är att de ”mjölktrampar” alltså de går tillbaka till stadiet då de låg vid kattmammans mage och ”trampade” så mjölken skulle komma ut lättare. Gosiga är de ju när de gör det men det kan ju bli lite jobbigt när de trampar omkring i ansiktet 🙂

Anna-Karin
Anna-Karin
9 years ago

Hej Nina,
Jag skriver till dig därför att du ger mig sån energi, man blir helt enkelt glad av att läsa din blogg! Nu känner jag även tröst när jag läser här på något konstigt vis. Du verkar vara så underbar som person. Just nu är jag arbetslös i kombination av att min man sen 14 år tillbaka i tiden har lämnat mig och vår söta lilla dotter för en annan…Kan lugnt säga att livet inte är på topp just nu och då känner jag pepp av att läsa dina små rader här inne. Nånting meningsfullt liksom. Fortsätt så, och så skickar jag över en stor kram härifrån mig i min ensamhet. Tack! /Anna-Karin

niiinis
niiinis
Reply to  Anna-Karin
9 years ago

Älskade Anna-Karin!

Dina rader gick rakt in i bröstet på mig. Först och främst för att du blivit lämnad efter sååå långt tid men också för att jag ger dig energi. Detta är en av de största anledningarna till varför jag fortsätter att blogga. För att det ger någon annan nåt. Tänk att jag har den stora äran att faktiskt påverka någon i positiv anda. Ska skriva ett inlägg om detta senare idag.

Sänder över miljoner med kramar till dig! Du vet väl att lyckan kommer att le emot dig igen va? ♥

ulrica
9 years ago

Åh, mormors bebismössa <3. Den har jag faktiskt aldrig sett, bara hört att moster skulle ha den.

Kramar

Nästa inlägg

Kryddig fläskfilégryta

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x