8 årig bröllopsdag idag…..

IMG_4242.JPG

.

Idag är det 8 år sedan jag gick på den här vägen, med dig vid min sida. Vi var alldeles nygifta och där och då var en av mina lyckligaste stunder. Jag visste att vi hade gjort alldeles rätt. Att det var du som var tänkt för mig. Att våra vägar skulle mötas som dom gjorde tyder på att ödet bara hade bestämt detta för oss.

.

Tack för att jag får vara din fru. Tack för att du står vid min sida. Tack för att jag får vara PMS-kärring. Tack för att du förstår mina svagheter. Tack för att du alltid ställer upp. Tack för att du älskar mig precis så som jag är. Tack för att du förstår min hypokondri. Tack för att du får mig att skratta. Tack för att du är så fin med alla barnen. Tack för att du accepterat vår stora moderna familj. Tack för att du är du. Tack för….. Dig. ❤️

.

Jag ÄLSKAR dig!

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
9 years ago

Stort grattis! Ni är så fina ihop..! Jag hoppas jag nångång får känna sån kärlek! Kram

Susanne
Susanne
9 years ago

Grattis på bröllopsdagen!
Ha en fin dag!
Kram

Catraina / Englamo
Catraina / Englamo
9 years ago

Stort Grattis till er, njut av dagen och var rädda om varandra. KRAM

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Grattis till er båda, ni är så fina ihop <3 Grabbarna från Fjärdhundra är så unika och speciella 🙂 i alla fall dom vi har fått tag i. Ha en supermysi8g dag nu och njut av dagen. Kram till er alla i er fina familj.

Mia
Mia
9 years ago

grattis!!gummibrollop :)…. ha en mysig dag, ni ar sa fina ihop!
hoppas det gar bra for lillen i skolan ocksa!! kraaaaaum 🙂

Louise
Louise
9 years ago

Hej fina!! Grattis på bröllopsdagen, här hade vi våran 7:e bröllopsdag igår. Är det någonting man aldrig kan slösa med för mycket så är det kärlek, det slösandet får inga negativa konsekvenser =). Allt gott till er! Älskar din blogg och ditt sätt att uttrycka dig, är lite beroende av den så sluta inte skriva då får jag abstinens 😉 Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Grattis på bröllopsdagen!
♥♥♥♥

Pernilla
9 years ago

Vilken vacker bröllopsbild & vilken kärleksförklaring! Härligt!!!

Nästa inlägg

Att bli lämnad för någon annan!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x