När det inte blir som man tänkt….

Tack för alla grattis hörrni!

IMG_4249.JPG

Ojoj…..var ska jag börja? Jag började förmiddagen med ett träningspass med Jenny på Magasinet. Wow…. Som sagt. Vi benar ut min trötta kropp. Snart snart kanske jag kan börja med mina promenader igen och kanske börja träna ben. (Väntar på att mitt knä ska bli bättre). Just nu är det mycket överkropp vilket bara är bra så jag stärker min nacke och mina axlar. Så jäkla glad att jag är igång, känner mig så bra mot mig själv nu.

.

Jo men sen var det ju bröllopsdag. Vi hade väl inga direkta planer för dagen. Allt var lite chill-pill sådär. Vi tar det som det kommer. Att ha bröllopsdag en tisdag med skola och jobb, well…..det blir sällan några större utsvävningar. I alla fall inte för två svennebananer som vi. Men, ändå vill man ju göra nånting. Ok. Så vad gör vi då? Jo men vi drar och tatuerar oss. En symbol för kärlek kanske? Vi tatuerade ju oss två veckor innan bröllopet.

IMG_4260.JPG
Våra namn på varandras handleder.

Så vi tänkte att vi skulle göra något liknande. Med en symbol. Ni vet att 8 år är lite speciellt då Tonys tursiffra är 8. Sagt och gjort…. Tony skulle kolla om vi kunde få en tid. Japp, Bluebird tattoo i Västerås hade tid. När vi väl kommer dit så visar det sig att han som ska göra tatueringarna inte tatuerar på fingrar (där vi hade planerat tatueringarna). ”Eeeeh, näääähä…..fast jag berättade ju det när jag ringde och bokade tiden” sa Tony. Men han (som var engelsktalande) gjorde inte såna tatueringar. Ok, så då åkte vi dit i onödan kan man säga.

IMG_4250.JPG
Snaaaaark. Rödögd, lite less och trött.

Istället brassade vi till Toys R Us. Milo höll på att kissa i brallan av lycka! Iiiiiiih…. Han var så glaaaad. Vi har länge letat efter Leonardos svärd, ni vet Ninja Turtles. Ja men så hängde det bara där. Han fick äntligen köpa svärdet, ögonbindeln och kaststjärnor. Ja, det är mycket sånt just nu.

IMG_4251.JPG

Lyckligaste killen i stan. Någon frågade hur det går i förskoleklass? Det går hur bra som helst. Han stortrivs och längtar till att få leka med sina nya kompisar. Vi var på samtal på skolan i förra veckan och han har kommit fint in i sin klass. Mammahjärtat gör volter av glädje tammetusan! ❤️ Viktigaste ever! Dessutom har ju mellangrisen börjat gymnasiet och han stortrivs också. Volter X 2! ❤️

IMG_4261.JPG

IMG_4263.JPG

IMG_4262.JPG
Bröllopsdagsmiddag!

Japp, såhär blev det med middagen. Ämen. Ibland blir inte saker som man tänkt. Alltså, efter tatueringarfadäsen tappade vi liksom stinget lite. Orkade inte gå och sätta oss på en restaurang utan beställde hem mat ifrån en restaurang på hemmaplan. Det var överskattat och dyrt….så det blev liksom lite pannkaka av allt som har med bröllopsdag att göra. 😀 MEN, det blev faktiskt riktigt mysigt med lilla familjen samlad vid bordet firandes bröllopsdag.

.

Det blev bara bra detta. Mysigt och vanligt sådär bara. Svennigt och helt utan prestationsångest. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla IDOL. 🙂

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla F
9 years ago

Stort grattis på er bröllopsdag 🙂 Vad synd att dagen inte blev som ni tänkt er men låter ju ändå som nu haft det mysigt och framförallt fått vara tillsammans 🙂

Kram!

Helen
Helen
9 years ago

Synd på tatueringarna om ni nu planerat att göra det…..fast det viktigaste hade ni ändå. Varandra! Härligt när inte allt blir som planerat alltid!
Happy anniversary!

Berit
Berit
9 years ago

Så härligt det blev ändå.. Helt vanligt fast lite bättre! Det behöver liksom inte va sådär rosenrött hela tiden och som sagt en vanlig tisdag fick ändå lite guldkant❤️ Grattis ❤️

Sofia
9 years ago

Vad härligt att du har kommit igång med träningen igen och att du känner av det positiva med träningen i kroppen <3

Synd med tatueringen, typiskt att han inte kunde kläckt ur sig det tidigare?! Men det var en kul idé 🙂

Grattis till eran bröllopsdag finisar <3

Kram kram

Nästa inlägg

Exotisk fiskgryta

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x