Sällan lätt att återge känslan i en bild….

IMG_4283.JPG
Godmorgon!

Tog en bild när vi åkte ifrån mamma och pappa igår. Så vackert med den rosa himlen. Men precis som vi tog upp i ett av våra avsnitt av vår podcast (<–LÄNK), så är det sällan man lyckas ge känslan i bilden. Där stod jag och bara var alldeles begeistrad i vyn….och så ska man ta en bild och så blir det bara….blööö. Liksom inget speciellt alls utan bara en bild på en himmel på kvällen.

Känner ni igen er?

IMG_7005.JPG

Den här bilden tog jag när vi var i Göteborg. Åh, jag stod där under bron och tyckte den var SÅÅÅ maffig! Hakan i backen och knäppte av en bild. Känns som direkt tagen ur en skräckfilm ju. Grått, regnigt och en lång jävla bro liksom. Inte alls sådär maffig som jag såg den.

IMG_9285.JPG

Den här bilden är tagen på Yasuragi. Grejen var att det satt folk överallt så jag skulle liksom ta en snabb bild mellan människorna på nåt sätt. Alltså, dessa pooler är så fantastiska. Står man där jag står på bilden så blir man faktiskt tagen över hur häftigt det är. Det ångar ur poolerna och man sitter liksom i en lummig skog. NÄMEN, den här bilden visar väl inget sånt alls? Kollar man snabbt kan man tro att jag tagit bild på nåt reningsverk eller nåt. 😀 Well well, som vi sa i podden. Det är sällan lätt att återge det som man känner just där och då. 😉

.

Jaha, idag är Milo fortsatt hemma då han är genomförkyld. Känner att det är bättre att vara hemma då även om han inte har feber. Dom springer ju i ett när dom är på skolan och då är det nog bäst att bara ta det lugnt istället för att anstränga sig en massa. Här inne kommer du få sminktips, recept och lite annat smått & gott. Hörs snart igen! ❤️

4
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
9 years ago

Jadu, det är inte lätt det där. Många gånger känns det fantastiskt i situationen, men på bilden får man inte fram den känslan alls, synd då man gärna vill dela den med andra 🙂

Krya på Milo och ha en fin dag! <3

Nästa inlägg

Hahaha….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x