Fantastiska NI! ❤️

FANTASTISKA NI! ❤️

Fy fasen alltså, ramlar in här på hörntänderna. Helt slut efter dagen som jag ska berätta mer om sen. Men vad går jag se? MASSOR med härliga kommentarer ifrån er. Åh vad roligt det har varit att läsa om er. Vad ni gör och hur gamla ni är. Sååå kuuuul!

Ni alla verkar vara rörande överens om vad ni gillar här inne på bloggen. Det är att det inte är några krusiduller. Det gör mig så glad för då har jag lyckats förmedla ”mig” här inne. Jag står för skitigt hem, hypokondri, ångestfyllda dagar och PMS. Jag är precis som alla andra, som du. Å så får jag cred för det, det gör mig oerhört glad. ❤️

Jag har några jag vill skriva lite till:

Camilla E: Det där med kissa på sig känns igen! 🙂

Lisa: Tack för din 2:a kommentar – hoppas det blir fler ggr!

Lina: Lycka till med bebis! ❤️

Veronica: ❤️

Cathrine: Kärlek till dig och hälsa Din man. Ge Fabian en stor kram också. ❤️

Louise: Hoppas på att kunna bjuda på ett nytt event snart igen! Tack för senast, kram!

Linn: Hälsa och tacka Din syster. 😉

Fru P: Love you! ❤️

Anna-Lena i Frankrike: Kul att jag får påminna dig om Enköping. Franska Rivieran låter inte jättetråkigt det heller. 🙂

Sussi: Lycka till med husletandet!

Isabel: Fick tårar i ögonen när jag läste dina rader – så mycket fint du skrev. ❤️

Nina: Lycka till med fyran! ❤️

Laura från Nederländerna: Kul att du läser och tack för att du säger att min blogg är vänlig!

TACK ALLA FÖR ATT NI FÖLJER MIG!

Alltså, jag är totalt slut som artist. Gjorde 500 minicupcakes då de 200 första blev sämst…. Fick göra nya så sammanlagt 500. Jag har blivit så hård mot mig själv sen ”Hela Sverige Bakar”, ska helst vara perfekt storlek, färg och smak….annars måste jag göra om. Idiotiskt, i know. Tar bort glädjen med bakning. Men men, jag älskart ju ändå liksom.

IMG_4327.JPG

IMG_4328.JPG

IMG_4326.JPG

Med cupcakes-smet på kläderna och flottiga brillor gav jag mig iväg för att leverera – i SPÖREGNET! Det blev bra i alla fall…. Hoppas dom tycker att det smakar! 🙂

Nu ska vi snart snajsa till oss här. Vi ska gå på restaurang och äta nu. Tony slutar sitt jobb idag då han börjar sitt nya på måndag. Ska fira honom lite. Det blir en tidig kväll då jag ser i kors alltså….

Hörrni! Puss på er….tycker om er! ❤️

25
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
9 years ago

Fantastiska kvinna!!!Du är ju helt suverän,följer dig varje dag.Trevlig helg!

Nästa inlägg

Vem är du?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x