Ut på byn….

Go’kväll!

Jag halvligger i schäslongen och kollar Kristallen galan. Hela Sverige Bakar var nominerade men jag vet inte hur det gått då vi var ute och åt ikväll ju. Jag åt stekt gös med potatis, sparris och skirat smör. Tony och Milo tog burgaren. Mums!

IMG_4345.JPG

IMG_4344.JPG
Poncho: Love Forever (finns på REA just nu, du hittar den HÄR. Jeans med hål: Serious Sally. Väska: H&M (förra året). Stövletter: Åhlens (förra året).

Gissa om det var skönt att tvätta av sig mjölet, smöret och frostingfläckarna och snofsa på sig lite vanliga kläder och dra ut på byn och käka? Att stå och baka 8 timmar i sträck, ja då behöver man sen ett brejk….

IMG_4347.JPG

IMG_4346.JPG

Efter restaurangen gick vi till ICA och köpte godis. Milo var överlycklig. Såklart. Han käkade 2 godisbitar och somnade typ. Så kul var det med godis när klockan är halv 9. Aja, imorn bitti ska jag gå upp och baka finbröd åt oss till lördagsfrukosten. Tänkte baka efter det HÄR receptet. Tänkte baka det lite grövre. Hoppas du har en mysig kväll!

Ps: Fortsätt gärna och svara på frågorna i DET HÄR inlägget.

Kram ❤️

61
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
9 years ago

Tack för en härlig blogg. Läser ofta och känner igen mig eftersom min William är lika gammal som din Milo. Visst är sexårsåldern underbar

Jessica
Jessica
9 years ago

Nu kom inte hela min kommentar med så jag provar igen 😉 Jag undrade vilken storlek du har i den fina ponchon? Jag älskar ponchos och vill beställa en likadan, men tvekar om storleken. Kram!

Nästa inlägg

Fantastiska NI! ❤️

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x