Nytt från My Ztyle och rabattkod!

Godmorgon!

Rise and shine vänner. Jag ”snurrar” vidare med mina kristaller men ska våga mig på övningarna ikväll igen. Det är ju så obehagligt så man svimmar nästan att framkalla yrselattackerna. Det är som den svåraste fyllan, ni vet när man måste ställa ner foten på golvet när sängen börjar snurra? Sån vidrig karusellyrsel är det, tvi vale! Den håller i sig i antal sekunder, sen klingar den av. Självklart så jobbar jag ändå, måste få iväg alla beställningar ändå liksom. Ingen rast, ingen ro. 🙂

Igår blev jag i alla fall glad när mitt paket från My Ztyle hade kommit. Lite nytt i garderoben kan få alla kristaller i världen att falna. 🙂 FUCK the kristalls! Här ska bäras lite nytt och låta själen få sitt ändå. Ett par nya bralls och en jättefin tunika jag tänkte ha på mig imorgon så mer om den då.

IMG_4542.JPG

IMG_4543.JPG

IMG_4544.JPG

Kolla in de skönaste brallorna i norra Europa!? Detta är alltså ”snyggbrallor” men i mysbyxtyg. Ämen huuuuur sköna? Stilen är lite smått harem, mer baggy om du frågar mig. Benen är tajta men upptill är det bara skönt skönt skönt. Tog på mig dom igår och vill inte ta av mig dom igen. Att tänka ”tajta jeans” får mig att spy lite i munnen efter man haft dessa.

IMG_4546.JPG

IMG_4545.JPG

Brallorna är från Line Of Oslo och du hittar dom HÄR! Nu mejlade jag lite med Zandra på My Ztyle och kollade det här med rabattkod. Det brukar ju ni gilla!!?

Japp! Rabattkod it is! Om du vill handla där så får du 20% rabatt på hela sortimentet om du anger niiinis som rabattkod. Så skynda in och fynda nu vetja! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bettan
Bettan
9 years ago

Taaaack! Suktat efter en Odd Molly kofta (lovely knit) i evigheter men slog till nu med rabatten. 🙂

Nästa inlägg

För sned mun för IDOL

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x