Jag lägger ner……..

IMG_4614.PNG

Idag har jag lite sorg….

….ska berätta mer om pressvisningen jag var på senare ikväll men först ska jag outa en sak.

Det är med tungt hjärta som jag bestämt mig för att lägga ner tillverkningen på Nindigos Rum. Jag har nu gjort posters i över 3 år och det börjar ta ut sin rätt. Det gjorde det redan för 1,5 år sedan men eftersom jag är finne och jäkligt envis har jag fortsatt ändå. Alla läkare, sjukgymnaster m.m har alla sagt att jag inte kan göra det jag gör idag. Fast det varit en oerhörd press, fast min kropp skrikit NEJ när jag gjort den 8:e postersen för dagen….så har jag envist fortsatt. Nu ligger jag efter som tusan med beställningarna då min kropp strejkar rejält. Så fort jag tittar ner i pappret så snurrar min värld. Min nacke är helt slut…. Spänningarna som skapats i nacke, axlar och rygg har nu gett mig en outhärdlig yrsel. Detta i kombination kristallsjukan är INTE kul. Allt går bra om jag håller huvudet någorlunda rakt och inte slänger eller vinklar det nedåt, eller för del delen uppåt för att inte tala om att ligga ner.

Pressen har nu blivit för stor varför jag denna veckan tagit beslutet att lägga ner tillverkningen helt. Ni som beställt hittills kommer givetvis att få era beställningar men min kropp samarbetar dåligt just nu så jag kan inte tillverka i den farten jag borde. Dock så kämpar jag på så jag får iväg allt i alla fall.

Ledsamt och trist, men jag måste lyssna på själen och kroppen nu. Att sitta och jobba som jag gör nu är inte bra. Jag gör dessutom mer fel och måste börja om och detta tar oerhörd energi och kraft ifrån mig. Hoppas att ni som genom dessa tre år fått posters gjorda av mig ska vara glad åt dom, att jag kanske springer på dom i framtiden och tänker att det ändå var tre år av fin tillverkning.

Ikväll stängs beställningarna av och så småningom släcks sidan ner…..

Tack för er förståelse! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

Förstår att det är sorgligt och jobbigt för dig
men du måste lyssna på kroppen!
Stor Kram

Anna
Anna
9 years ago

Synd men hälsan går först, du måste vara rädd om dig.

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Det är bra att du lyssnar på din kropp (även om det är lite sent). Det är viktigare att dina pojkar har en frisk mamma och Tony en piggelin o kry fru.
Var rädd om dig och fortsätt lyssna på kroppen. Kram

Sara
9 years ago

Hej,
Det är ingen annan som kan ta över? Så himla fina posters juh

Sara
Reply to  Sara
9 years ago

Halva min kommentar försvann… :/
Du gör helt rätr i att tänka på dig själv.
Ta hand om dig. 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Sara
9 years ago

Nä Sara! Det är ju min handstil så det blir nog svårt…..

Åsa
Åsa
9 years ago

Förstår dig till 100% och tycker det är skönt att du (äntligen) lyssnar på din kropp. Måste ändå tycka att det är synd för tavlorna är så otroligt fina. Har en på landet och har länge filat på texten till en andra, den får jag fixa på annat sätt nu 🙁

AA
AA
9 years ago

Tråkigt måste jag säga, men lyssna till kroppen. Själv har jag nyligt börjat få känningar av yrsel och vad jag tror är just kristallsjukan, det är vidrigt att vara yr. Ibland är det uthärdligt men ibland går det inte ens att hålla blicken still, känns som att man åkt tvättmaskinens centrifug. Hoppas du kommer att må bättre. =)

B-M
B-M
9 years ago

Självklart ska du lyssna på kroppen, men jag förstår att det är sorgligt & tråkigt! Gissa om jag blev avis när jag såg att du träffade Henke!! Ser fram emot det inlägget 😉 Kram kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Förstår om det känns jobbigt och ledsamt att lägga ner verksamheten men väldigt klokt beslut att äntligen lyssna på kroppen, vi har bara en och den ska ju hänga med i några år till;-).
Hoppas du snart mår bättre, måste vara jättejobbigt att gå runt och känna sig yr.
Ha en riktigt fin helg nu.

Kram

Carro
Carro
9 years ago

Vad tråkigt, du gör så fina grejer. 🙁 Men hälsan går före. Hoppas du kan få utlopp för din kreativa ådra på något annat sätt.
Kram

Monika
Monika
9 years ago

Du stänger en dörr, men samtidigt skapas möjligheter för en annan att öppnas. Kanske du kan få ny kraft och energi nu när kroppen inte behöver bromsa för att signalera att du går emot din egen inre kompass. Jag sänder dig värme och omtanke.

Tina
Tina
9 years ago

Hälsan alltid viktigast <3
och..
här hemma hänger en äkta Nina poster redan:)
får jag passa på att frågan om stjärnorna..var på väg att beställa men sedan hittade jag dem inte på sidan..
var rädd om dig!
kram

Nästa inlägg

Parfymtips!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x