Låt det dofta gott hemma! VOLUSPA

voluspa

 

Just nu på  mitt vardagsrumsbord!

Inte båda men jag varvar mellan dessa två. Just nu har jag CRISP CHAMPAGNE (fick de i present av svåger och svägerska). Alltså dessa två doftar ljuuuuuuvligt! Dessutom känns doften precis lagom mycket. Det stinker liksom inte utan är en behaglig doft som sprider sig i hemmet. Jag vill ha Ambre Lumiere i badrummet, jag tycker den passar så bra där. Doftljusen kostar 169 kr/st. Kanske kan tyckas dyrt för ett doftljus, men när man får hem dessa ljus så märker man en fantastisk skillnad på kvalitét! Det är som dag och natt med billiga VS dyra ljus, det måste jag bara säga. Vill du vara mer ekonomisk så kan dessa ljus köpas i större behållare. Dom är ruskigt snygga, kolla bara?!

voluspa 2

 

Alla dessa underbara doftljus m.m. finns att hitta HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viola
Viola
9 years ago

Håller med, de är galet bra kvalité på dessa ljus! Ja, lite dyra – men jag som bränner ljus som bara den märker stor skillnad och slår man ut det på antal ”brinntimmar” så blir dessa billigare och dessutom så sotar de inget alls.

Ulrica
9 years ago

Det finns inga bättre ljus än Voluspa :). Jag avverkar Crisp Chamagne på löpande band under höst och vintermånaderna.

Tips: Hos Fia på Fröken Röd är dom prisvärda.. själva priset är ganska detsamma som på andra ställen, men du slipper fraktkostnaderna :).

KRAM

Nästa inlägg

Det går runt och runt och runt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x