När livet blåser på….

Ja men ni vet när livet går i 300…..

…..idag har det varit full fart. Jag startade ju med en frukost på Fabian Flink. Äsch låt mig stolpa upp det lite istället.

* På väg ut från Fabian sprang jag på kompis Helena som driver en restaurang så då slog vi till på fika – på Fabian Flink. Det blev ett konstruktivt möte istället. Vi båda spinner som katter när vi får sitta och brainstorma idéer. Hon är en av de finaste jag känner! Vi har sjukt kul ihop men kan lika gärna vara dödsallvarliga och prata djupa funderingar.

* Fabian Flink gav mig receptet på Gotlandsbröd. Så jäkla hedrad. Han tyckte jag skulle spela in mig själv när jag gjorde degen. Han trodde på en jävla massa svordomar. 🙂 Jag? Aldrig! 😉

* Åkte upp till kontoret och jobbade. Berättade för pappa att jag börjat äta Magnesium. Jag har nämligen CHECK på alla punkter på magnesiumbrist – förutom dålig aptit, den är alltid bra. 🙂

* Lunchmöte med Niclas. Prata av oss innan podcastinspelning kan det också heta. En kille kom fram och frågade vad jag hade för parfym – ville köpa samma som jag hade till sin tjej. Ni vet vilket inlägg jag skrev igår!?! Dessutom tyckte killen vi var bekanta, han hade sett vår podcast bild. 🙂 Niclas och jag avverkade allt vi behövde prata om, sen körde vi inspelningen hemma hos honom.

IMG_4645.JPG

IMG_4646.JPG

*Spelade in podcast på Niclas inglasade altan. Lite ljud från grannarna och det blev en bra podd!

*Hämta Milo och åka och storhandla. Han vill köpa fredagsmys samtidigt som han tittar på leksaker. Det är mycket saker som propsar på deras uppmärksamhet. Inte lätt för mammor o pappor all gånger.

* Nu fotbollsträningen dåra… potatisgratäng i ugnen och så iväg och träna fotboll för sista gången för Milos del. Nu blir det till att titta efter nästa fritidsintresse, om han vill. Han pratar om brottning. Jag tänker blomkålsöron men så länge han tycker det är skoj så får det bli blomkålsöron.

Tjung, hörs igen snart!

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
9 years ago

Milo får väl börja rida tillsammans med Elsa. Han har ju en väldigt fin förebild i sin storebror där!
Kram på er!

Nästa inlägg

Lyxfrulle OCH Nina & Niclas PODCAST

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x