Viktväktarna!

Jag får ju en hel del Viktväktarfrågor fortfarande…

 

…..en del frågar om jag fortfarande håller på, en del frågar efter fler recept, en del vill bara veta om jag var nöjd med viktväktarna när jag var med där. Grejen är att jag fortfarande är med. Jag betalar 179 kr i månaden för att vara internet-kund. Alltså, då får jag tillgång till allt. Recept, jag kan räkna ut propoints och jag fyller i det jag äter. Idag körde jag igång LITE igen. Jag gör det lite då och då bara för att vara på banan igen. Jag kommer nog alltid att vara med. 🙂 Jag vill ju komma igång med mina promenader igen. Saknar dom så jag blir lite galen….. mitt knä är ju inte bra än. Men snart känns det som jag kommer skita i det och ändå gå promenaderna eftersom jag mår så bra av dom.

Om du skulle vilja bli sån on-line medlem så kan du läsa mer om det HÄR! 

Sen tänkte jag faktiskt tipsa dig om några favvisar jag har på Viktväktarna. Dom här köpte jag alltid när jag var möten. Men dessa går också att beställa via nätet. Chipsen är såååå goda och dom där wafersen. SLURP! Jämt när jag hade vart och vägt mig så smackade jag i mig två på raken i bilen. SÅ goda! Chokladen som heter Chocolate Toffee smakar precis som RIESEN. Aja, nomnomnom!

viktväktarna

Wafers HÄR

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Boka plats till årets mysigaste TJEJEVENT på Crystal Plaza Hotel och Golden Hits!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x