Boosta huden med fukt!

Jag nämnde ju att min hud är lite kass just nu! Det beror på väderomslaget, det är på väg mot höst även om vi bjuds på många härliga varma dagar nu. Då återgår jag till det jag gjorde förra hösten och i våras. Skrev ett inlägg om det då också! Det är nämligen många som frågar efter budgettips. Det är många som vill köpa alla produkter jag rekommenderar men man har kanske inte råd att fylla på med hela kittet direkt. Med dessa produkter blir man inte ruinerad men man får ändå en väldigt bra produkt som fungerar! Är du en torris som mig med flottig T-zon (i pannan och runt näsan) så är dessa produkter FAB!

FUKTBOMB

 

Här är två av mina favoriter i Nutritive Vegetal serien. Dagkräm och fuktmask är detta. Jag använder hela serien. En mer utförlig beskrivning på vad jag använder och till vad hittar du i det här inlägget! Du hittar alla Nutritive Vegetal produkter HÄR! 

Sen tänkte jag skvallra om att Yves Rocher fyller 55 år och firar det nu. Under hela september får du 50kr rabatt när du handlar för 250kr med denna kod: FALL50. Dessutom har dom en tävling för alla som handlar just nu där du kan vinna en resa eller fina SPA och skönhetsprodukter!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinn PLEASE jeans!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x