Jag är en idiot! :)

Godmorgon!

Ja hur gick det då att sova inatt? Ja förutom att jag vaknade strax efter 1 inatt och låg vaken så har det väl gått riktigt bra. Jag kände mig inte rädd alls, men det kan nog bero på att jag hade barnen hos mig. MEN…..jag vaknade av att jag hade så grymt ont i halsen. Så ja, skolbacillerna kom och tog mig. Är helt tjock i halsen nu och hostig. Jipppikayyyyeeeyyyyyh! Knähelvetet ska vi inte ens tala om. NÄMEN, du som är runt de 20 nånstans och läser här måste ju bara sååååå se fram emot att bli 42 med tanke på alla mina krämpor. Hahaha! Förlåt om jag skrämmer er, tror bara att jag är en rätt skruttig 42 åring…..alltså, skruttigare än andra. 😉

Jag vaknade råtidigt som vanligt, inga konstigheter. Men det som kan vara lite konstigt, eller kanske inte så lite heller. Det är att jag fått ett nytt fritidsintresse. Fan, vet inte ens om jag ids att berätta? Det är nästan pinsamt….. Äsch, vem minns en fegis? Jag som är så inihelvittinens flygrädd har fått en ny grej för mig.

IMG_4798.PNG

IMG_4800.PNG

IMG_4797.PNG

Jag låg och kollade ett plan på flightradar. Trodde det var på väg till Las Palmas (jag har sån craving på att åka utomlands) så jag följde det. Snacka om snopen jag blev när planet brassade förbi? Följde det liksom i onödan.

Har du idiotförklarad mig nu? Hahaha….. Men vet ni? Det där med flightradar är så jäkla bra, helst när man är livrädd för att flyga. Det sätter det här med flygning i ett annat ljus för mig. Tänk att det är såhär många plan i Europa just nu:

IMG_4804.PNG

Jag blir lugnad av detta. Konstigt på något sätt men så är det. Så många plan i luften och så lite olyckor. Sen må jag vara en liten idiot också men men….jag bjuder på det!

IMG_4803.JPG

Här sitter hon….den lilla idioten. 🙂 Hörrni, idag händer det massor på bloggen. Ska presentera en vinnare av de tre söta förklädena. Jag ska kicka igång en superhärlig tävling till. Sen ska du få lite tips i vanlig ordning.

Å vet ni, fler än hälften av platserna till tjejeventet har gått! Så klurar du på att du vill följa med så är det hög tid att boka. Inlägget med all info hittar du HÄR!

Hörs snart igen!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
En annan Nina
En annan Nina
9 years ago

Tack Nina för tipset med Flygradar… Flyger till Spanien om en vecka & börjat redan spänna mig för flygresan… Fast vägrar att låta katastroftänket ta över, så iväg det ska vi!!!

Nästa inlägg

She’s not afraid! ❤️

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x