Förföljd av en hårboll!

Det är sällan jag får vara ifred….

IMG_4878.JPG

IMG_4881.JPG

….ifrån den här. Så fort jag ligger eller halvsitter i en soffa så kommer han, trampar järnet på mitt bröst och söker kontakt med en tass i ansiktet på mig. När jag går på toa så kommer han ALLTID och lägger sig på mattan nedanför mina fötter. Han ligger alltid där tills jag är klar. Tack och lov sover han inte lika ofta hos mig numera, jag höll på att bli galen. Han väger 10 kg och ska ligga på mig liksom. Vad är detta? Är det inte ungarna som är med på toan så är det katten. 🙂 Är det en mammas lott i livet tro? Förföljd av barn och hårbollar.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camilla enkvist
camilla enkvist
9 years ago

Skrattar, jag har en likadan, men hon vill gärna ligga i knät när jag sitter på toa, så jäkla knäpp…

Eva
Eva
9 years ago

Hihii guuu va du e rolig! Min favvoblogg ocv just nu enda blogg jag tittar in till eftersom jag efter nästan 2 år börjat jobba o lillplutten börjat föris…så lite tid det blidde för allt! Myser när jag läste Milostoryn :-). Har kommit fram från bebisbubblan och ser tillbaka och undrar hur det kunde gå så fort och om jag verkligen mös så mycket som jag tycker jag borde gjort ;-).

Nästa inlägg

På Cafe Systrar Två på lördag!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x