Dagens OUTFIT

Ja men hallå!!

Fullt upp hela förmiddagen så att bloggandet inte ens hunnits med. Dåligt…. 😉 Jag började dagen med en fika med kompis Sara. Brainstorming om framtiden, älskar sånt. Får se om man vågar ta tag i alla drömmar och planer man har. Jag hoppas det!

Idag har jag på mig en ny kofta. I löööööve it. Lagom och helt perfekt i det här vädret. I vinter kommer jag istället ha den under varma jackan. Svarta koftor + Nina = SANT. Skulle kunna ha en miljard av dom.

IMG_4906.JPG

IMG_4909.JPG

IMG_4907.JPG

IMG_4908.JPG
Kofta Garderåb (Enköping), Jeans Ge-Kås // T-shirt Lindex // Nitboots Emma Israelsson.

Eftersom koftan ännu inte finns på Gardråbs hemsida så bad Alexandra mig att säga till er att ni kan beställa på mejl: garderab@mail.com eller på sms: 0700451427 och sen kan man beställa direkt på deras Facebooksida.

IMG_4910.JPG

Senare idag ska jag prata om min sminkning. Jag har nya produkter som var så jäkla bra.

Hörs snart igen!

Ps: Vinnarna av förklädena presenteras också senare idag.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camilla enkvist
camilla enkvist
9 years ago

Sluta va så jäkla snygg 🙂

Nästa inlägg

När han kom till oss!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x