Dagens VILL HA!

dagens vill ha

 

Stövlett SHOESHIBAR HÄR

Svart svart svart! Så snyggt snyggt snyggt! Jag kan nog aldrig få nog av svart. Här har jag satt ihop en ”Dagens VILL HA”. Alltså blusen, hur snygg? Brallorna påminner mycket om mina skönbrallor som jag visade bara häromdagen. Jackan och stövletterna till sätter hela stilen på nåt sätt! Skulle kunna tänka mig en färgglad väska till för att sätta lite färg på tillvaron. 🙂

Tänkte samtidigt att jag skulle tipsa om Nellys lilla ”rajd” dom har just nu! Köper du tre produkter ifrån EPIC STYLE PICS kläderna så får du 20% rabatt på ditt köp! Alla EPIC STYE PICS kläder hittar du HÄR!

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lejoninnan-52
lejoninnan-52
9 years ago

När vet vi vem som vann förklena ?

Lotta sandberg
Lotta sandberg
9 years ago

Hej Nina
Jag hade själv så där ont i magen före sommaren. Det var fullmåne då också som nu…
Det var blindtarmen!
En undersköterska som jag hade på avdelningen sa att det märks stor skillnad när det är fullmåne, många fler patienter som kommer med blindtarmen.
Hoppas att Tony piggar på sig snabbt!
Krya på…<3
Lotta

Nästa inlägg

På bakverkstan!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x