Gästbakandet på ”Kafé Systrar Två”

Tack för alla kommentarer!

Ja, nog är det så att sånt här skakar om en. Grejen är den att Tony alltid är den som varit med mig på sjukhus och lugnat mig. Nu var det ombytta roller och jag var så ovan vid den känslan. Är man sen svag mentalt (för lite sömn, sjuk – ja jag har varit sjuk under tiden, mens, kristallsjuka och lite nere) så tar man inte sånt här så jättebra. Så är det. Men jag är stolt över mig själv. Jag har faktiskt roddat hela helgen trots allt.

Kan också säga att det hjälpt mig massor att vara med härliga människorna på ”Systrar Två”. Hade jag inte haft dom så hade jag nog förmodligen klättrat på väggarna denna helgen. Joanna och Vjeno som tjejerna heter som äger ”Systrar Två” har varit så gulliga emot mig. Det har varit skönt att ha haft dom och cafet att fokusera på istället. Säkert någon mening med det också. ❤️

Det blev en lyckad lördag! Vädret log emot oss med en stor sol och massa värme. Uteserveringen var fullsatt i stort sett hela tiden. En jämn ström av människor och bullarna tog slut. 🙂 Bra!

IMG_4952.JPG

IMG_4951.JPG

IMG_4953.JPG

Här var lite av det som jag bakade. Chokladtårtan var det många som tog. Den är faktiskt helt galet god. Du ska få receptet sen! Blåbärs-kladdkakan med vaniljsås är också en höjdare.

IMG_4955.JPG

Kanelbullar size dasslock med både kanel och vanilj. Söta Jonna i bakgrunden. ❤️

IMG_4954.JPG

Kakfatet med Non-stop kakor, Kolakakor med amaretto-smörkräm emellan och choklad-minicupcakes med romfrosting. Mumma! Ja detta var lite av det jag bakade. Kan säga att äppelpajen var något jag fick mycket beröm för också. Hann hu knappt smaka på något själv dock. 🙂

IMG_4956.JPG

Lugnet före stormen! 🙂 Det blev en mycket lyckad lördag. Hoppas att det blir mer jobb där framöver. Det är helt min grej att då och då få gå upp i ottan och baka faktiskt! Jag älskar ju att baka, billigaste terapin man kan få. 🙂 Helst i utrymmen som är gjorda för det. En fet stor degmaskin t ex. I lööööööve it! ❤️

Jaha, nu är det bara kvällen kvar. Vi ska mysa lite då vi blev snuvade både på fredagsmys och lördagsmys här hemma. Nu ber jag till högre makter att det får vara lugnt omkring oss en stund. Vi behöver det…..

Viskar…..imorn var det tänkt med en överraskning. Får se hur det blir med det nu…..berättar mer när jag kan.

Ha en mysig söndag! ❤️

5
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
9 years ago

Hej Nina, du är ju helt gryyyym på att baka; vilka underbara bakverk. Rena konstverken är de ju. Jag tar gärna emot receptet på blåbärskladdkakan:-)
Du borde ha vunnit ’Hela Sverige bakar’ säger jag.
Kram Helene

Susanne
Susanne
9 years ago

Va gott allt ser ut!!Men det gör det alltid när du bakar:)
Skönt att allt gick bra med Tony!
Hoppas ni får lugn och ro nu!
Sköt om er!
Kram

Cathrine
9 years ago

Åh vad gott allt såg ut!! Skulle bara vilja lägga mig och rulla runt i allt gott! Va skönt att det gick bra med din älskade Tony. Fy man känner så liten och hjälplös när ens stora stöd i livet blir dålig.
Kram på dig och ha det gott!

Cathrine
9 years ago

Men gud vad mycket ”gott” jag skrev hela tiden!! Måste varit allt du bakat som satte sig i hjärnan!!

lindisha6barnsmamma
lindisha6barnsmamma
9 years ago

så mycket gott tar gärna receptet på blå bärs kladdkakan och på non stop kakorna.barnen hade nog älskat de

Nästa inlägg

När saker inte blir som man tänkt…..

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x