Morgonstund och kärleksfull….

IMG_5010.JPG
Godmorgon sunshine! Idag har jag sällskap av denna härliga unge vid frukostbordet. Kan få den sämsta dagen att bli toppen….älskade ungar!

Ja men se godmorgon!

Hade ett möte idag som jag fick avboka då jag inte är kry. Förkyld, hostig, ingen ordentlig röst och så har magkatarr som fan. Försöker vara snäll emot mig själv just nu. Min kropp och själ behöver’t!

Jaha, annars då? Han här uppe på bilden är väldigt kär i sin mamma just nu. Igår kväll låg han och tittade på mig och så sa han:

”Jag kan inte sluta titta på dig för du är så vacker”.

Vad säger man då? Jo man börjar nästan böla. Det är inte varje dag man får sån kärlek ifrån nån. Helst inte en snart sexåring. Igår kväll skulle han gå och lägga sig. Innan han gick så sa han att han skulle drömma om att han var kär i mamma. Så nu ligger man på plus kan man säga. 🙂

Nä, dags att kicka igång dagen! Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Synnöve
Synnöve
9 years ago

Åhh, vilken härlig liten charmör du har där.

Helena
Helena
9 years ago

Vilken söt son du har! Ett hypokondriförbund låter väldigt bra! Jag är också en sån som oroar mig för allt och inget. Allra helst nu när jag har barn. Det var mycket sånt förut med men nu är det värre än någonsin. Jag är livrädd för livet, i stort sett. Man ska ju njuta av allt här och nu men jag går mest omkring och oroar mig för diverse krämpor. Jag är livrädd för sjukhus, drar mig alltid för att söka vård för att jag är skräckslagen att få reda på att något kanske är fel med mig. Man utsätter sig något otroligt när man får barn, då helt plötsligt är det så mycket man kan förlora om något skulle hända. Jag gråter ofta över saker som inte ens hänt. Att jag är arbetssökande hjälper inte precis, känslan av att ingen vill ha mig även fast jag söker jobb efter jobb. Jag tycker om din blogg, du vågar visa vem du är. Det är bra. Ha en fin dag!

AA
AA
9 years ago

Ja det är en underbar ålder han är i nu, min son sa att han skulle gifta sig med mig och han sa det på ett sådant självklart sätt och med ärlighet, sen trodde han också att jag var mamma till både han själv och till sin pappa, min sambo alltså. =))) Könsrollerna vävs in i oss alla vare sig vi vill det eller inte, att vara mamma är ibland i små barns ögon synonymt med att vara gift med någon, dvs. omhändertagande.

Helen
Helen
9 years ago

Vad go han är! Har en son som är 7 år som fortfarande är lika kär i sin mamma….underbart!

Nästa inlägg

Det här med hårfärg!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x