Soffmys!

soffmys

 

Kudde  HÄR

Jag har haft tid att sitta och nätshoppa lite. Eller ögonshoppa som jag brukar säga. Till hösten vill jag ha svart och vitt som bas i vardagsrummet. Jag kallar det här ovan för SOFFMYS. Stora lyktor, svarta små bord, fårfällar och härliga plädar i soffan. Dessa ursnygga kuddfodral bara MÅSTE flytta hem till mig. Dom kostar typ 60 spänn styck. Då är det billigt att göra om ett helt rum. VI har ju en brun/beige soffa som kommer få bo kvar hos oss tills Milo inte längre är i någon slabbålder och man kan ha en soffa som man kanske är lite rädd om. Eller så skiter man bara i det och fortsätter ha en soffa som man kan slabba i. Men då vill jag nog ha en mörkare soffa än den vi har nu…. Jaja, men soffmys blir det ju i alla fall!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madame Edith
9 years ago

Bordet var verkligen supersnyggt, precis min stil 😀 Det måste jag kika närmare på!
Kram Madame Edith
http://madame-edith.blogspot.se

Nästa inlägg

Vilken klänning?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x