NEW NAILS!

Wooooow!!!

Vilken dag! Jag har varit på flera möten, jag har jobbat på kontoret, jag har varit och byggt nya urfräcka naglar! Jag har fikat med en vän medan kidsen lajjade. Fullt upp med andra ord. 🙂

IMG_5054.JPG

Efter jobb på kontoret satt jag och tog en snabb te innan mötet. Fick en kaka till men såg att det var nötter på så jag fick lämna den. 🙁 Har man magkatarr får man dricka svagt te istället…..

IMG_5057.JPG

IMG_5058.JPG
Mina hemska naglar innan Anna satte igång med dom. Kan säga att det är ljusår emellan.

På eftermiddagen sen fick jag äntligen göra naglar igen. Att gå till en nagelteknolog som är riktigt jäkla duktig är så lyxigt! Jag har länge letat efter någon som man kan lita på och verkligen bli nöjd med. Jag har letat i andra städer också. Jag är beredd att åka en bit om det handlar om att jag ska få naglar gjorda av någon riktigt duktig. Efter flera rekommendationer så bokade jag tid på Annas Nagelsalong.

IMG_5064.JPG

IMG_5062.JPG

Åh, jag skulle först ha en traditionell fyrkantig form. Men sen såg jag både Annas och Jessicas naglar och föll pladask för det nya trendiga spetsiga.
Wow! Så jag slog till på det, jag vågade. Känner mig svinmodig! 🙂 850 pix pyntade jag för nytillpassning, sen kostar det 550 för påfyllning. Jag är toppennöjd. Nu ska jag få var fjärde vecka i alla fall. Jag är så glaaaaad. Känns så lyxigt att ha byggda naglar och inga plastisar som lossnar och flyger iväg. Dom här håller i 4-5 veckor. MAJJ så lyxigt! 🙂

Nu ska jag kolla idol här. Hoppas du får en mysig torsdagkväll’

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
9 years ago

Häftiga!!!! Men hur får man ut linserna ur ögonen med sådana naglar?????
Kram

Therese Knutsson
Therese Knutsson
Reply to  Lena
9 years ago

Jag har aldrig använt naglarna för att ta ut linser utan drar linsen åt sidan med hjälp av fingret. Hoppas du förstår hur jag menar

Camilla
Camilla
9 years ago

Hej Nina. Jag tycker väldigt mycket om dina tavlor och dina andra alster. Ser det som väldigt ledsamt att de ska sluta tillverkas. Min undran är därför om vi kan tänkas samarbeta på något vis. Maila mig gärna på adressen jag lämnat eller meddela mig var jag kan nå dig personligen.
Hälsningar Camilla

Sofia
9 years ago

Sjukt snygga!! 🙂

Paula
Paula
9 years ago

Dom är skitsnygga! Jag brukar också köra på den fyrkantiga formen men har velat på om jag med vågar köra på den lite spetsigare, det ser så snyggt ut!

Hur bygger hon naglarna? Hon kör inga tippar då och sen bygger gel ovanpå din egen nagel och sen på tippen?
Ska nämligen börja plugga till nagelterapeut i oktober så därför undrar jag 🙂

Nästa inlägg

Blåbärskladdkaka

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x