Hittills har jag överlevt!

Godmorgon!

Jag har än så länge överlevt båtresan. Vi har haft det svinroligt, FAST att det gungade satan ute på det öppna havet inatt. Vi for omkring som vantar men gissa vad? Jag skrattade mest åt det. Självklart kan väl alkoholen ha gjort sitt men det var helt fantastiskt att faktiskt skratta åt hela skiten.

IMG_5264.JPG

IMG_5265.JPG

.

Vi började med att samlas på Bra Bil i Enköping. Där bjöds det på wraps och godsaker. Sen blev det buss. Ser ni vem som också är med på resan! Podd-Niclas med chipsröret i högsta hugg. 🙂

.

IMG_5291.JPG

IMG_5292.JPG

.

På terminalen tog vi en varsin öl i väntan på ombordstigningen. Den här resan har vi blivit medbjudna på av Sara. Vi bor i en deluxe hytt så fint ska’re va också. 😉

.

IMG_5293.JPG

IMG_5276.JPG

Nästan direkt när vi klev på båten var det dags för middag med klädsel ”smoking/mörk kostym”. Vi hann bara byta om i stort sett och sen sminkade jag Sara också. Jag har ingen helbild på klänningen tyvärr men den är jättefin och är från H&M.

.

IMG_5296.PNG
Den här är det! Billig som tusan dessutom!

.

IMG_5295.JPG

IMG_5279.JPG

IMG_5280.JPG
Vi blev trollade för också. Utav den här herren som kan böja skedar på ett nästan läskigt sätt. Jag fick vara med på ett hörn också.

.

IMG_5294.JPG
Niclas i smoking! Det tyckte jag behövde förevigas i form ab en bild.

.

IMG_5282.JPG

IMG_5285.JPG
Sedan var det ombyte för min och Tonys del. Vi ville vara bekväma på dansgolvet. 🙂 Massa härliga människor är med. Min bästis Maria t ex. Dubbel lycka!

.

IMG_5286.JPG

IMG_5289.JPG

IMG_5288.JPG

IMG_5287.JPG
Underbara Loreen spelade igår. Så jäkla bra är hon. Dessutom spelade Robert Wåtz på nattklubben så man fick dansa järnet! Lovely!

.

Hittills en jättebra resa! Idag väntar lite föreläsningar och seminarier. Jag ska bli intervjuad kl 14 och kl 15 spelar vi in vår podd. 🙂

Nu ska vi upp och moffla frukostbuffé. Sen tror jag vi går tillbaka till vår hytt och sover en liten stund till. Jag och sova dagen efter man druckit är ingen bra kombo, men lite frulle i magen så brukar det göra susen.

IMG_5274.JPG
Här är min vy just nu! Inte så illa va!?

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Oh så roligt det ser ut….hoppas ni mår toppen även i dag. Roligt att se Niclas också. Men du bara måste bjuda på sminkningen…lär mig att göra detta!! Eller ännu bättre KOM HIT OCH GÖR DET PÅ MIG!!

Mallansvardag
9 years ago

Är minsann lite avundsjuk på eran resa. Vackra klänningar, festsminkning, god mat, dans, skratt och bra musik. Kan det bli så mycket bättre : ) Men det är ni värda efter allt ni gått igenom ❤️ Önskar er en underbar dag. Kram Malin

CattisA
CattisA
9 years ago

My gadd, vad läcker du var! Så himla vacker =) Hade aldrig vågat åka i det blåsiga vädret. Blir helt gungig i huvudet. En fråga…Är jag blind eller vart finns inlägget om vinnaren till PLEASE-jeanstävlingen??

niiinis
niiinis
Reply to  CattisA
9 years ago

Please inlägget kom upp idag. 🙂

Tack snälla du! ❤️

Helena
Helena
9 years ago

Men åh, vad du vacker du är på bilden! Wow!

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
9 years ago

Tack fina du! ❤️

Helen
Helen
9 years ago

Du är så snygg så jag smäller av!

niiinis
niiinis
Reply to  Helen
9 years ago

Tack snälla! ❤️

Linda
Linda
9 years ago

Så snyggt läppstift på dig!

niiinis
niiinis
Reply to  Linda
9 years ago

Det är SJUKT snyggt, på alla! 🙂

Nästa inlägg

Finlandsboat here we come!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x