Supererbjudande!!!

Hörrni!

Imorn är det löning för många. Jag har i samarbete med Yves Rocher nu fått den stora äran att få ge er en rabattkod. Den gäller bara för mina läsare och jag är så inihesickes glad att jag kan göra sånt här. Att ni på något sätt kan dra fördel av att läsa här inne hos mig. Det är ju så bra på alla sätt. Tänkte att jag skulle presentera några av mina favvoprodukter på Yves Rocher.

yves rocher läppstift vinröd

Jag börjar med detta läppstift som jag hade på mig på middagen på båten. JAG ÄLSKAR´T! Det är superrätt i tiden och dessutom superhett! Ska du köpa ett rött läppstift så är detta ett ”MUST HAVE”!

yves rocher läppstift vinröd 2

Denna heter Violine Lumineux och du hittar det HÄR.

.

yves rocher ögonskugga 2

Denna palette är numera också en favvis. Härliga färger med bra pigment. Sitter bra och klarar en hel dags jobb men också en festnatt. Sånt gillas! Jag har sminkat mig med denna palette på bilden ovan. Du hittar denna palette HÄR.

.

FAVORITER yr

Superhärlig parfym HÄR
Fuktkräm HÄR

.

ALLA som handlar med rabattkod NIIINISYR kommer att få 30% rabatt påhela sitt köp PLUS att ni kommer få ett serum hemskickat konstnadsfritt! HAPPY SHOPPING!!!

minilysterbooster

FAKTA:

En riktigt multifunktionell beauty booster som återaktiverar hudens energiproduktion och ger en helt fantastisk ny ungdomlig lyster och finish. Använd den ensam eller ovanpå din vanliga ansiktscrème. Perfekt som highlighter för att definiera ögon, käkben och tinningar. Kan blandas med din dagcrème eller foundation för att ge en mer subtil lyster.

Applicera varje morgon, ensamt eller efter din vanliga dagcrème.

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ami
ami
9 years ago

inte dåligt, jag älskar deras produkter 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  ami
9 years ago

Visst är dom toppen! ❤️

Louise
Louise
9 years ago

Hej!!
Måste bara säga att jag tycker du är så otroligt snygg!!!
Man fastnar på en del bilder bara för att du är så vacker, du verkar ha en mycket vacker insida också! Tycker att vi människor säger detta för sällan till varandra. Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Louise
9 years ago

Men fina du! ❤️ Blir alldeles varm av din kommentar. Tack!

Isabel
Isabel
9 years ago

Tack tack tack fina Nina för rabatten! Har beställt ansiktspeeling, ansiktsmask, torroljan och ett puder. Längtar tills produkterna kommer!
Stor kram <3

trackback
9 years ago

[…] av min blogg ett specialerbjudande. Jag skrev om det för några dagar sedan. Du kan läsa det här! Du får kort och gott 30% rabatt på hela ditt köp på Yves Rocher om Du anger NIIINISYR som […]

trackback
9 years ago

[…] här läppstiftet är lite mörkare och jag har skrivit om det i DET HÄR inlägget. Kan säga att de har fler röda läppstift som är såååå snygga och sitter riktigt […]

Nästa inlägg

Grattis! Du vann PLEASE-jeansen!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x