Kristallsjukan, f****g morgon och tack!

Godmorgon min vän!

Just nu sitter jag här och känner mig alldeles varm. Av några utav er som läser här. Som tar typ 30 sekunder av sitt liv för att skriva något fint till mig. Människor jag inte ens känner. Säga vad man vill om mänskligheten men här inne hos mig sprudlar den av vänlighet och pepp. Här inne tappar man inte tron på mänskligheten. Inte alls. Glädjande kommentarer och sällan några påhopp. Jag har nog Sveriges bästa läsare alla kategorier. ❤️❤️❤️ Jag älskar er för det!

.

IMG_5374.JPG

Jag sitter i min stora fluffiga soffa på kontoret och tar igen mig lite. Våra morgnar blir alltid så stressiga. När Milo gick i förskolan var det inga problem, då kunde man komma lite när man ville. Segade Milo så var det ok. Nu börjar skolan 8.10 och då ska man ju helst av allt vara där. Milo behöver liksom sin lilla tid på morgonen. Får han inte den så blir han som en trotsig treåring. Jag vet att sexårsåldern är som den är, men dessa morgnar tar kål på mig. Jag vill inte vara osams och vara en tjatig morsa som hotar med att åka utan honom om han inte skyndar sig nu. Väl på jobbet får man så ont i magen över hur morgonen blev. Usch…. Jag har alltid varit en sån som vill att man ska få en bra start på morgonen. Att man ska skiljas åt med en skön känsla i hjärtat.

.

Dock så vet jag att jag inte är ensam. Vi var några föräldrar där i kapprummet som alla tjatade på våra sexåringar. Då kunde jag faktiskt inte annat än le åt hela skiten. Jag fick min puss & kram av Milo när jag skulle gå. Barn är sällan långsinta utan glömmer att det ens varit tjafsigt. Men JAG gör inte det….. 🙁 Nu får jag nog gå upp ännu tidigare om vi ska få
dom här lugna morgnarna. Dom är bra för oss båda nämligen.

.

Nåt annat kul då!!

KRISTALLERNA ÄR PÅ PLATS! Det var med en viss nervositet som jag la mig igår för det är ju då jag känner om dom är kvar. Nope, inte en endaste tendens till yrsel. Vågade knappt tro att det var sant!!! En behandling = BORTA!!! Så jäkla glad. Du som tampas med dessa ska definitivt söka hjälp hos en sjukgymnast eller öron/näsa/hals klinik så ni inte behöver lida av detta i onödan. I morse satte jag mig upp i sängen och var beredd på karusellyrsel. NADA! Det var liksom bara borta. Så otroligt skönt. Nu får jag vara lite försiktig med huvudrörelser i 2 dygn, sen ska det vara som vanligt igen.

.

IMG_5376.JPG
Denna övning var det som hon gjorde på mig. ”The epley manouver” heter den. Bästa övningen ever som gjorde så jag blev fri från yrseln direkt!

.

Nu ska jag sätta igång och jobba, de absolut sista beställningarna på posters ska ut. Dock så tror jag att jag ska öppna upp för några beställningar till för jag har fått så mycket mejl om det. Hörs snart igen!

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
9 years ago

Hej det är ju du som fixar att det är bra stämning på din blogg!
För att du är du en helt vanlig kvinna/fru/mamma precis som många av oss andra!
Inget överdrivet med mat träning kläder m.m som det lätt blir hos andra bloggare!
Fortsätt vara du!! Det gör du bra!
Älskar att kolla in på din blogg!
Ha en fin dag.
Kram Madde

Vickis
Vickis
9 years ago

Håller med Madde, det är för att du är du som det är så härlig stämning här inne! ♡

Lina H
Lina H
9 years ago

Jag blir alltid så glad när jag läser din blogg. Du är en fantastisk människa. Kram på dig!

Louise
Louise
9 years ago

Fick göra samma övning som dig när jag hade dessa skitkristaller. Obehaglig känsla! 🙁 Dock så skulle jag halvt sitta upp när jag sov första natten, vilket jag inte gjorde så då var jag fortfarande lite yr. Men det försvann sen efter 2:a natten. Däremot var det en härlig känsla när man inte var yr när man gick upp ur sängen.
TACK för rabattkoden hos Yves Rocher. Min beställnig är ”on it’s way home to me”. 🙂
Det tråkiga är att jag inte kan hänga med den 18/10, skulle varit så kul att träffa dig ännu en gång. Är det ngn från Noors Slott som hänger på?
SLUTA inte att vara den du är och vad skulle man göra om inte din härliga blogg hade funnits……?
Stor KRAM till dig och sköt dig och de dina! Louise

B-M
B-M
9 years ago

Det är härlig stämning här och det känns skönt att slippa läsa massa påhopp bland kommentarerna!
Skönt att du slipper yrseln nu
!
Tänkte bara ge ett litet tips ang stressiga mornar… Hade precis samma problem med min yngsta (han är visserligen 19 år nu). Han såsade runt på morgonen och höll på med allt möjligt, det kunde ta 1,5 timme att få i sig frukosten t ex. Skyndade jag på honom blev han helt motvalls och allt gick ännu långsammare. Vi löste det på det sättet att han fick äta frukosten på fritids. Vi lämnade en halvtimme tidigare (än det var tänkt att vi skulle vara där annars) och han kunde käka med sina kompisar. Dessutom satt han inte så länge vid bordet eftersom alla andra blev klara, han åt i en normal takt i stället för att hålla på med en massa annat… Jag vet inte om ni har lust eller möjlighet att lösa det så, men tänkte jag iaf skulle dela med mig av hur vi gjorde.
Ha en bra dag! Kram

Nettan
Nettan
9 years ago

Hej Niinis, känner så igen mig nätbud berättar om mornarna. Känns jätte stressigt när tösen ska vara där 8.10 Såg nu en länk från TV4 gomorron om att man bör välja att gå upp fem varje morgon. Det fanns en bok 5AM som förklarar varför man bör gå upp fem. Jag tänkte man kanske skulle prova det 😉
Tack för en fantastisk blogg kram och trevlig helg

söderberg
söderberg
9 years ago

Bra blogg och nu har jag även fått tips att man relativt lätt kan bli snurrfri.
Var gjorde du behandling i Enköping?

Nästa inlägg

Impressive….

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x