Till Dig som inte vet hur man byter en toarulle!

Ni är ju så jäkla kul….

Ni vet ju dilemmat, ”aldrig-någon-annan-än-jag-som-byter-toarullen-hemma” syndromet som jag skrivit om några ggr. HÄR var en gång, här en annan. Ja men detta har varit en neverending story.

IMG_5391.JPG

Den här bilden är idag tagen på toan på övervåningen. Ja men gissa vad, rullen är tom. Det var ingen direkt högoddsare på den va? 🙂 Det var liksom inte så att jag svimmade av synen.

.

Så idag fick jag en kommentar av Helen, hon tipsade om ett youtube klipp. Hahaha…… Så jäkla kul! Jag tänker att ALLA ni som har lite problemas med detta därhemma kan tagga den personen som borde kolla det här klippet. Först delar du inlägget på din Facebook genom att klicka i DELA ikonen här nedan, sen taggar du den som borde lära sig detta, en gång för alla!

.

TILL DIG SOM TAGGATS ATT KOLLA DETTA YOUTUBE KLIPP!Du har ju halkat in här genom att du blivit taggad på fejjan…….av någon som tycker du sköter den här biten förbaskat illa. HUR JÄKLA SVÅRT KAN DET VARA LIKSOM? Jag ger dig ett tips här och nu. Hela ditt liv kommer bli bättre om du tar dig i kragen och byter toarullen därhemma lite då och då, jag LOVAR! 🙂 Om du inte vet hur man gör, kolla klippet här nedan:

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
9 years ago

Ja tänk att det ska vara så svårt att byta

Mia
Mia
9 years ago

Hahaha klockren!

Susanne
Susanne
9 years ago

Hej Nina!
Har ni inte en sådär toarullshållare bredvid toaletten
som man kan ha flera rullar på?
Kanske minimerar problemet…eller inte:)
Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne
9 years ago

Eeeh, alltid haft men det hjälper föga. 😉 KRAM

Nästa inlägg

Nytt i höstgarderoben!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x