Framtid & Skylander giants!

HEJ! ❤️

Har Du landat mysigt i fredagskvällen? Hoppas det! Jag jobbade hela förmiddagen och sen väntade lunch och lite framtidsplanerande med Carola. Åååååh, allt känns så bra. Vi har fina planer för massa samarbeten framöver och jag är så glad att få berätta att jag kommer få hyra in mig hos Carola i hennes helt underbara lokal. Jag ska få en arbetskamrat! Jag är så glad för det så jag skulle kunna gråta lite faktiskt. Jag kommer att ha min verkstad kvar hos pappa i hans lokaler men min andra verksamhet hos Carola. Vet inte riktigt när det blir men nångång framöver när allt roddande och sånt är klart. Ingen brådska.

IMG_5423.JPG

Efter dejten med Carola åkte vi till Elgiganten för att kolla om dom hade nåt Skylander spel till Milo. Han har längtat och väntat och dillat om det det där himlans spelet. Det fanns inget här i Enköping men efter fin service ringde dom till Västerås och där fanns EN kvar som lades undan åt oss. Det var bara att brassa till Västerås det. Han var sååååå lycklig och har spelat i en och en halv timma nu. 😉 Ännu en grej att sätta begränsningar på. Man bara fyller på bekymren åt sig själv. 🙂

IMG_5421.JPG

IMG_5422.JPG

Fredagsbukett, tända ljus och hemmagjord pizza. Det är fredagsmys personifierat det. 🙂

.

Kan säga att jag nu hittat både torktumlare OCH tvättmaskin. Imorn drar vi och hämtar dom båda. Tjohooooo….. Nu är tiden i ”värdo-tvättstugan” över. I alla fall så kommer jag inte behöva springa där varje vecka. Skööönt!

.

Hörrni, jag klurar på att ha BLOPPIS. Jag har kläder som jag inte använder och som jag tänker att några av er kanske vill köpa, eller om jag säljer det över Blocket. Well, vi får se!

NU IDOOOOOOOOL!!!!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annso
Annso
9 years ago

Säljer du fortfarande de vita stjärnorna? Har precis köpt hus och vill sååå gärna ha två stjärnor i köksfönstret när vi får flytta in. Håller tummarna!!

Kram

Huliganmorsan
Huliganmorsan
9 years ago

Jag träffade oxå Carola idag 🙂 Var där på bioenergihealing. Jättemysig kvinna.
Tycker även att du verkar vara en heeelt fantastisk kvinna. Du bjuder verkligen på hela dig själv, även de mindre bekväma sakerna delar du med dig. Kikar in på bloggen flera gånger om dagen och älskar att du skriver många inlägg.
Hoppas att du får en riktigt mysig helg.
Många kramar Huliganmorsan 🙂

Åsa
Åsa
9 years ago

Bloppis är så kul tycker jag :-))

Grattis till tvättmaskin och tumlare, det är så skönt att ha det hemma och kunna välja vad som passar bäst! Nu tvättar jag aldrig i storstugan längre…har fasen utvecklat någon slags bacillskräck 😉

Men som sagt sälj gärna på bloppis så kan jan få fynda!

Nästa inlägg

Älskar BLOCKET!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x