BLOPPIS

LITEN BLOPPIS

Jag ledsnar på kläder ganska så fort. Eller så köper jag något som jag sedan använder en gång och inget mer. Sen kan det ha blivit för stort också. Hopplöst. Jag ger bort en hel del men vissa saker är så fina och i stort sett oanvänt så då känns det dumt att bara låta det hänga kvar i garderoben utan att jag använder det. Bättre det får flytta hem till någon annan då känner jag. Idag börjar jag med några klänningar:

.

IMG_5586.JPG

IMG_5585.JPG

KLÄNING FRÅN RUT M.fl.

Denna är använd en gång. En jättefin klänning med omlott i fram. Går nästan ner till knäna på mig. Stl: 38. Jag hade den på mig på Liljas dop (Mirka & Peters dotter).

IMG_5593.JPG

PRIS: 100 kr (SÅLD)

.

IMG_5587.JPG

IMG_5588.JPG

KLÄNNING FRÅN H&M.

Denna klänning använde jag också bara en gång. Det var på ett julbord förra året. Jag är sällan bekväm i tajta klänningar även om denna inte är jättetajt. Stl: M.

IMG_5595.JPG

PRIS: 50 kr (SÅLD)

.

IMG_5590.JPG

IMG_5589.JPG

JUMPSUIT FRÅN H&M

Detta är en jumpsuit med korta ben. Man kan väl kalla det för kort klänning fast med ben. Whatever. Också använd bara en gång. Hade den till tjocka strumpbyxor och stövletter minns jag. Bältet har guldtofsar. Stl: 44 (men är mer en 42:a)

PRIS: 50 kr (SÅLD)

.

IMG_5592.JPG

IMG_5591.JPG

KLÄNNING FRÅN MOM 2 MOM.

En jättefin klänning med spetsdetaljer runt hals, midja och armar. Denna har jag också använt en gång, på juldagen förra året. Stl: 40 (men är lite stor i storleken). Finns att titta på HÄR!

IMG_5594.JPG

PRIS: 250 kr

.

IMG_5596.JPG

IMG_5597.JPG

KLÄNNING FRÅN H&M

En klänning från H&M som jag använt en gång, sen har mamma lånat den en gång. Annars bara hängt i garderoben. Herreminjee alltså! Stl: 40

PRIS: 50 kr (SÅLD)

.

IMG_5598.JPG

IMG_5599.JPG

KLÄNNING/TUNIKA FRÅN RUT M.fl

En jättefina tunika/klänning som jag använt 2 ggr. Använt den både som klänning och som tunika. Stl: L (lite liten i storlek). Hade den på eventet på Radisson SAS när hotellet firade 100 år.

IMG_5600.JPG

PRIS: 75 kr (SÅLD)

.

Om du vill handla något av detta så mejlar Du mig på nina@niiinis.se. Ange vilken klänning det gäller. Får du ett mejl tillbaka inom 24 timmar (ska mejla tillbaka så fort som möjligt såklart) så har du första tjing och får inbetalningsuppgifter mejlat tillbaka. Jag lägger också på frakt som jag kan tänka mig ligger på ca 20-30 kr för ett plagg. Jag kommer att skriva SÅLD på den produkten som blir såld sedan. Ja, men ni hajjar hur det funkar ungefär. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
louise Henriksson
louise Henriksson
9 years ago

Klänning nr 2 från HM är jag intresserad av
Mvh Louise

niiinis
niiinis
Reply to  louise Henriksson
9 years ago

Den är tyvärr redan såld. 🙁

Nästa inlägg

Thank’s

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x