ANNONS

Promenaden

/

IMG_5617.JPG

IMG_5618.JPG

UNDERBART!

Men svinkallt! Jag hade bara mjukisbyxor på mig, utan långkallingar under och det kändes kan man säga. Ska snart hoppa in i en varm dusch för att tina upp. Det var skönt att rensa huvudet lite och mardrömmarna känns längre bort nu. Promenader är verkligen mitt lyckopiller.

.

IMG_5613.JPG

Frost i gräset. PANG sa det verkligen så kom den kalla morgonen. Vi har ju liksom haft 10 grader varmt nu några morgnar. Men, nu är det slut på det roliga. Nu ska det vara frost i mustaschen när man kommer tillbaka. Det var dock ljuvligt att komma tillbaka då Tony dukat frukost och tänt ljus. ❤️

.

IMG_5619.JPG

Inte blir det värre av dessa vyer! Tänk så vackert det kan vara och tänk så LITE jag njöt av sånt här förr, när man var yngre. Nu andas man verkligen in allt det vackra och blir alldeles fylld av det. Häftigt faktiskt!

.

Nu dusch och sen jobb! Vi hörs igen om en stund. Hoppas Du får en fin dag! ❤️

Ps: Berätta gärna hur det går för er?! Är ni ute och promenerar eller kämpar ni med något annat?

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00